reklama

Maj 2011

Witam się.
Mój dziec wstał dzisiaj o 5.30 rano :szok: i właśnie poszedł spać, także ja się zbieram pod prysznic i lece do mamy jak się młodzian obudzi.
Pozdrawiam Was serdecznie.

reklama
Jaipur coś okropnego, mogę sobię wyobrazić, jak całe życie przelatuje przed oczami klatka po klatce. Dobrze,że Jesteś cała i zdrowa:tak:
Majowa Jestem z Wami całym serduszkiem!
Bra gratulacje dla Lenonka!:*
Basiekk kochana dużo, dużo zdrówka:tak:
Żelka zdróweczka dla Mamuni:)

Jasiek dziś wstał w kiepskim humorze, ja czekam na kuriera bo moja Mama sprawiła Bąkowi nocnik:) Nie wiem jaki, niespodzianka.
Jutro mamy gości a ja zupełnie nie wiem co ugotować...

Cześć Dziewczynki,

Jaipur widze ze niezla przygode mialas ja bym chyba umarla ze strachu tylko ale cale szczescie ze Tobie nic nie jest,
Majowa trzymam za Was kciuki i jestem z wami w modlitwie.

Duzo zdrowka dla wszystkich.

My wczoraj bylismy na zakupach kupilam sobie buty;D No nie powiem 10 cm obcasu mnie tak kusilo ze musialam je kupic;P

Hejka

od rana leje a zatem nic się nie chce :-p

przed chwilką dostałam pięknego smska od męża za podziękowanie za pyszne śniadanko - milusio się mi zrobiło :-)

hmm idę zaraz smażyć naleśniczki :tak:

Aina-a goście na obiadek czy na kolacje czy jak ? pochwal się potem nocnikiem ;-)
Agnieszka- wow podziwiam :tak: obcasy nie dla mnie :-D

aha mamy już dwa ząbki :tak:i moje suteczki to odczuły ojjj odczuły .....

Zgłaszam się... My dalej zasmarkani a dodatkowo zębujemy dalej. ormalnie jakaś masakra, Tymek gorzej znosi kolejne zęby niż poprzednie. Cały czas marudny i płaczliwy, trze buziaka mimo smarowania i innych. Przebiła się kolejna 2 więc na górze ma już cztery ząbale a na dole dwa i dziś zauważyłam zaczerwienione dziąsełka - jak idą kolejne dwójki to sie chyba postrzelę, dałoby nam chwile wytchnienia...
No nic nie narzekam więcej ide się ogarnąć i chatke trochę, bo dziś korki - trzeba wrócić do normalnego trybu niestety, momio że tydzień wolnego jakoś taki wolny wcale nie był.
Luty coraz bliżej i do pracy trzeba będzie pomykać, coraz bardziej się tego 'boję'...

Witam. Tyle dni dzieć był grzeczny więc teraz trzeba trochę dać mamie popalić. Idę go na spacer zabiorę
może się uspokoi bo za moment go zaknebluje!!!!

Hope Styna buziole dla Waszych dziewczynek z okazji ukończenia 8mego miesiąca:*:*

I to na tyle. Spadam

reklama
Futrzaczku....fajnie, że chrzciny udane! Mój mały się wybudza kilkukrotnie zaraz po zasnięciu, tak co poł godziny -godzinę aż do karmienia czyli do jakiejs 23-24. Maaasakra - juz nawet spokojnie nie mogę iśc pod prysznic, bo cały czas nasłu****ę czy sie nie wybudził, a jak sie wybudza to przeokropnie płacze a właściwie się drze:-(

U nas jest identyczni jota w jotę, także łączę się w bólu ;-)

Jaipur doczytałam. To straszne, straszne jest być świadkiem, uczestnikiem, tyle myśli paskudnych po głowie krąży. Chwytaj dzień, chwytaj, jutro jest takie niepewne... :dry:

Majowa strasznie mi przykro, taki młody człowiek, ciężki czas przed wami :-( Musisz być silna, dla waszej trójki, być wsparciem dla męża, mamą dla dzieciaczka i jeszcze sama sobie poradzić z ciężarem. Bardzo współczuję. Mam nadzieję, że etap choroby pozwoli wam na zatrzymanie jej. spowolnienie, są już leki, są możliwości, znam ludzi z tą chorobą, żyją normalnie, oby wam też się to udało!

8 miesięcy, jak to zleciało... 8 miesięcy pełza mi właśnie pod nogami i jęczy od rana. Moje jęczące 8 miesięcy :-D

Całuski dla pozostałych okrągłomiesięczniaków i gratuluję kolejnych ząbków!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry