agacio
matka, żona i kochanka
Cześć piękne :-)
Wow Poziomka boa całkiem pokaźny;-)
Alex powedzienia w szukaniu nowej fury!
Gag gratki sdla Staśka, piszesz że słaby a już na dniach będzie pewnie zasuwał;-)
Madzik Matko Boska a co to za choroba?
Karolq wyobrażam sobie sprint po chałupie na wpół zgięta, wierzę że jesteś zmęczona
Agnieszka no na takiej szpili to się będziesz mamuśka prezętować pięknie!:-)
Futrzaczku gratki ząbków!
Młoda rozszalały się Tymkowe zębiska, oby raz dwa wyszły. Ja też od lutego do pracy buuuuu:-( Zdrówka dla Was!Fajniutki avatar
Ypra zdrówka!
Maja i taka reakcja na jojczące dziecko jest najlepsze brawło złociutka!
:-)
Majowa to zrozumiałe, żę nie bardzo interesują Cię zęby czy nasze nieprzespane nocki
. trzymaj się kochana wpadaj wyżalić się ile tylko będziesz potrzebować.
Franek też szczerbaty ale coś tam ponoć czuć po szpatułką naszej pediatry? Ciemno jak w d.... Głodna jestem
Ale mnie dzisiaj mąż wkurzył coś tam rano mu powiedziałam w żartach, a on teraz wielce obrażony normalnie jak baba z okresem
Wow Poziomka boa całkiem pokaźny;-)

Alex powedzienia w szukaniu nowej fury!

Gag gratki sdla Staśka, piszesz że słaby a już na dniach będzie pewnie zasuwał;-)
Madzik Matko Boska a co to za choroba?

Karolq wyobrażam sobie sprint po chałupie na wpół zgięta, wierzę że jesteś zmęczona

Agnieszka no na takiej szpili to się będziesz mamuśka prezętować pięknie!:-)
Futrzaczku gratki ząbków!
Młoda rozszalały się Tymkowe zębiska, oby raz dwa wyszły. Ja też od lutego do pracy buuuuu:-( Zdrówka dla Was!Fajniutki avatar

Ypra zdrówka!
Maja i taka reakcja na jojczące dziecko jest najlepsze brawło złociutka!
:-)Majowa to zrozumiałe, żę nie bardzo interesują Cię zęby czy nasze nieprzespane nocki
. trzymaj się kochana wpadaj wyżalić się ile tylko będziesz potrzebować.Franek też szczerbaty ale coś tam ponoć czuć po szpatułką naszej pediatry? Ciemno jak w d.... Głodna jestem
Ale mnie dzisiaj mąż wkurzył coś tam rano mu powiedziałam w żartach, a on teraz wielce obrażony normalnie jak baba z okresem