reklama

Maj 2011

reklama
Witam dziewczyny;)chcialabym sie przywitac jako rowniez majowa mamusia;)
Nasz skarbek przyszedł na świat 4maja 2011 roku,wazyl 3630g i mierzyl 55cm;)przyszedl do nas drogami natury;)

Z tego co mi przeleciało to:

Igorito pracuje nad nowymi ząbkami oby raz dwa wylazły:tak:
Bra super że Lenusia zdrowa buziaki dla niej!:-)
Ania nie przejmuj się u nas dziąsełka też różowe, ja się cieszę bo my cycamy więc mnie dziabnąć brzdąc nie może;-)
Witam nową mamusię:-)

Zmykam zaraz bo mały się co chwilę wybudz przez ten katar wogóle nie może oddychać przez nosek:-( robię mu inhalacje z majeranku ale jutro do lekarza pojedziemy.

agacio a ile Franus ma juz zebolkow?Bo moj ma juz 8 i teraz mu 9 idzie.strasznie szybko.a zaczal zabkowac jak mial 3 miesiace,a poem to juz praktycznie z dnia na dzien wyrastaly.pozniej ucichlo na jakis czas jak juz mu te 8 wyszlo(4 na gorze i 4 na dole)/ale teraz ten 9 to jest jak dorga krzyzowa dla niego;/bidulek tak sie meczy;/daje mu schlodzone gryzaki i smaruje mu dziaselka dentinoxem-przy wczesniejszych zabkach pomagalo.

Witam wiatm;)
No wlasnie nie wiem czy tak super bo :
1.starsznie mnie gryzie jak sie tuli;)
2.ilosc przegryzionych smoczkow jest nie do policzenia
3.i obgryza lozeczko;/normalnie chwyta szczebelek i go obgryza.boje sie ze mu drzazgi powchodza ja to dalej tak bedzie szkubal;/
a po 4.slyszalam ze im szybciej wyjda zabki tym sa pozniej slabsze i bardziej sie psuja;/i sama niewiem czy w to wierzyc czy nie.

Witamy
i dziekujemy za zyczenia na 8 m-cy ;)))
Przesylamy z Polcia buziaczki takze dla Stanislawa i Oskara :**

Bra - cudownie, ze Lenonek zdrowiutka!! ...ale czy nie za szybko na te saneczki..? :zawstydzona/y: bo u nas mrozik dzisiaj..
Gratuluje kucharzenia! :PP U mnie tez takie szalenstwo w kuchni hhihihhhi ... No, ale Lencia to przynajmniej cos poje jak czlowiek, a moj pierniczek to cianko cianko ..

Basiekk - cieszem siem, zes juz ozdrowiala!! :**

Agacio - zdrowka zdrowka zdrowka!

Jolus - biedny Igus poobijany myszorek :***

Lukne jeszcze :ninja2: i spadam sie kapac, bo mloda pewnie zaraz wstanie, zreszta chyba juz slysze sapanie... :baffled:

reklama
No raczej wpływu nie mamy na to kiedy wyjdą zębule naszym pociechom. Pozostaje nam o nie dbać żeby były mocne i zdrowe:)
xMartusiax sorki że zapytam, co skłoniło Cię do odezwania się do nas bo wiedzę,że długo jesteś już na forum??? Nie odbierz tego pytania źle, po prostu jestem ciekawa:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry