Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie za bardzo chyba rozumiem twoje pytanie;-)hehe watek nazywa sie ''Maj 2011'' i ''dzieci urodzone w maju 2011'' a ja wlasnie w maju(a dokladnie 4) urodzilam syna wiec to chyba wszystko tlumaczy.przez dlugi czas mnie tu nie bylo.a teraz widze ze jest taki watek wiec postanowilam sie przywitac i pogadac o naszych maluszkach-tylexMartusiax sorki że zapytam, co skłoniło Cię do odezwania się do nas bo wiedzę,że długo jesteś już na forum??? Nie odbierz tego pytania źle, po prostu jestem ciekawa![]()

) ośmiomiesięczniaka :-)

my ani jednego ;-)
- niestety nawet nie mogłam się z tego porządnie cieszyć, bo oczywiście musiałam zachować powage przy usypianiu - ale dostał od mamy przytulaski i buziaki ;-)a wieczorem to już w ogóle sobie bardzo długo ładnie stał :-)
od razu wzięlam go pod prysznic - a tam panika - młody sie boi słuchawki i lecacej z niej wody - ło matko!!!!
potem wieczorem nie chciał jeśc kaszki - jejku, ale ja się dziś gotowałam ze złości 

ale nie chciałam na nią naskakiwać, więc tylko jej mówię, ze jak zzna sposób na uspokojenie go to chetnie skorzystam, ale w myślach to jej niezłą wiązankę posłałam 
więc sanki były ok. zresztą spacerek trwał ok 20 minut, więc nie za dlugo, a była jeszcze przykryta kocykiem
ja siedalej zmagam z zapaleniem piersi :-( i jestem mega śpiąca 
do tego wszystkiego.