reklama

Maj 2011

Bra jak na spowiedzi proszę mówić co się dzieje
Jolek GRATULACJE!!!!
Karolka uwielbiam piec:-)
gag wygląda to jak zatrucie ale nic takiego nie zjadłam,ale M 2 dni wcześniej czuł się identycznie al Gabi poprzedniej nocy rzygała może to jakiś wirus:confused:

reklama
poziomki, oby to nie było to

a zaraz wam opowiem jaka zdolniacha ze mnie....kupiłam stację pogody z zewnętrznym czujnikiem. Żeby móc włożyć baterie do czujnika trzeba odkręcić maleńką śrubkę krzyżakową. Zaczęłam szukać odpowiedniego wkrętaka w narzędziach męża - nie było :wściekła/y:, więc juz w duchu zaczęłam kląć, ze nawet porządnych narzdzi nie ma w domu!!! Nagle przypomniało mi się, ze przecież rok temu na gwiazdkę kupiłam mężowi wkrętarkę. znalazłam ją i zabrałam się do odkręcania - wariatka!!! - nie sprawdziłam czy jest ustawione na wkręcanie czy wykręcanie :szok: no i spieprzyłam śrubeczkę :zawstydzona/y: i nijak nie dostanę się do środka :-(
mama zabrała go dzis do siebie, może brat coś wymyśli....

Ostatnia edycja:
Gag moze cos da sie zrobic nie martw sie... a co do stacji pogodowych to moj M ma bzkia na ich punkcie... :sorry2:

Ech ide spac bo mi zaraz ta glowa wybuchnie chyba, sernik musi poczekac do jutra.
Milej i spokojnej nocki dziewczynki...

Ej tam pewnie się Poziomka ciastem objadła i od tego się źle czuje!!!!!

Gag no czasami zdarzają się nam takie zaćmienia.
Ja wczoraj robiąc ciasto chciałam na wierzchu napisać życzenia od Igora.Kupiłam specjalne pisaki no i do dzieła. Męczyłam się i klęłam w duchu co za g*no.Ciężko się pisało i ta masa z tych pisaków nie chciała się trzymać ciasta. Po czasie przeczytałam na opakowaniu,że trzeba je trochę rozgrzać:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry