reklama

Maj 2011

reklama
jolek - mój M właśnie pomysł podłapał bo on na ciacha łasy i już szuka po necie tego magicznego sprzętu...

agacio - nie ładnie tak - na gorącą laskę wyskoczyłaś i teraz masz babo placek... mnie też cyc boli ale to chyba wina nowego stanika...

Oj zamarzyły mi się takie skrzydełka z prodziża. Chyba muszę się do kumpeli wbić bo wiem,że ona ma to cacko.

Ja mam Halogen Owen i nie jestem z niego zadowolona:( Chociaż lepsze to niż nic. Ale ciasta nawet nie zamierzam w tym piec.Robiliśmy kiedyś z M ciasteczka z francuskiego ciasta.Nic nie urosły i nawet się nie zrumieniły!!

Gag
u mnie te sypie,ale jest temp. na + więc pewnie jutro będzie mega chlapa!

jolek...mega chlapa mówisz.......coś co najbardziej uwielbiam zimą :wściekła/y:
u nas -1 i zasypało mi garaż :-(

zmykam do wyrka, bo czuję jak mózg przestaje mi pracować :-D

Gag a wybierasz się gdzieś jutro, odśnieżać będziesz musiała???

U mnie młody przed chwilą zasnął więc brykam pod prysznic i też do wyrka.

kolorowych snów :)

Edit.

Ypra buziak dla Krzysia z okazji ukończenia 9 miesięcy:*

Alex buziaki dla Oliwierka z okazji ukończenia 8 miesięcy :*

Ostatnia edycja:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tyle sie napisalam 10 stron prawie do nadrobienia wrrr;/ dajam kopiuj jak chcialam wkleic to dupa nie moge;/

Pamietam tyle:

Bra nie smutaj sie kochana;)

Jolek gratuluje mamo:)

no i tyle wrr

A z tych lepszych wiesci;) wczoraj urodzila moja siostra i bylam z nia przy porodzie;) to juz 2 porod przy ktorym z nia byla;) jestem z niej taka dumna biedna sie nameczyla;(

aa jeszcze jedno Jaipur mialam dac znac jak odciski;) wiec prosze: DSC01441.jpg

reklama
witamy:-)

Karolkq ale super że byłaś z siostrą:tak: ja z moją też bardzo chciałabym pójść ale kiedy to będzie to nie wiem;-)
Stópcia iłapeczka suprer wogóle cała ramka:tak:

Udanej niedzieli:***
Aleeeeeeee zima:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry