reklama

Maj 2011

reklama
Basiekkk buziaczki dla Martynki na osiem miechow i mam nadzieje ze nozka szybko sie zagoi, nie przejmuj sie wypadki czasem sie zdarzaja, na szczescie nic strasznego sie nie stalo... Buziaczki

Malz wykapany a teraz smiga i babuje :-):-) a ja mam chwile oddechu ale zaraz lece mu kolacje szykowac i do spania...

basiek...oj :-( strasznie mi przykro. niestety takie wypadki się zdarzają (choc mogłyby nie) - i nie zawsze możesz wszystkie przewidziec. To Twoje pierwsze dziecko i wciąż się uczysz, co i jak robic. Ja też codziennie uświadamiam sobie o nowych zagrożeniach dla malca. Skonczy sie tym, że zostanę bez mebli w domu.
Ucałuj od cioci poparzoną nóżkę Martynki. Niech się szybciutko goi.
A Ty bardzo się poparzyłaś?

Przeżywałam dziś koszmar z usypianiem na popołudniowa drzemkę - jak ochłonę to opiszę w odpowiednim temacie. Jestem w tym bezsilna. Moje dziecko się darło a ja ryczałam razem z nim. Nie wiem co jest nie tak, czemu moje dziecko nie lubi chodzic spac. Wiem, że mój synek jest bardzo nerwowy, bo już mi dwóch pediatrów o tym mówiło, ale nie powiedzieli jak temu zaradzic. Zaczęlam nawet czytac o objawach ADHD w wieku niemowlęcym..... :szok:

Jolek no siostra tak jak po pierwszym porodzie jakby miala jakis szok dopiero dzisiaj mala wziela na rece jakos tak wszystkie czulosci przychodza pozniej. Z synkiem tez tak miala ale szybko minelo;) a dzidzia czuje sie dobrze jest taka slodka a jaka mala;P nasza to juz wielkolud;P

Basiek buziaki dla malutkiej na 8 miesiecy:* Co do wypadku no niestety nie mozemy wszystkieo przewidziec, nie obwiniaj sie nastepnym razem bedziesz ostrozniejsza

Buziaczki dla Oliwierka, Krzysia i Marti :)
Basiekkk malutka szybko zapomni o wypadku, a ty się już nie dołuj. Ja właśnie dlatego jak coś gotuję i muszę podejść do kuchenki, to małą kładę na podłodze i zostawiam nawet jeżeli się drze w niebogłosy. Przezorny zawsze zabezpieczony - powiedziała blondynka zakładając prezerwatywę na świeczke. To aby ci humorek poprawić:)
Poziomki fakt przy takiej gromace opłaca się piec no i wiesz dokładnie co twoje dzieci jedzą.
U nas dzisiaj tylko jedna drzemka
:szok::szok::szok: i nie wiem chyba coś małej zaszkodziło bo jeść nie chce i do tego zwymiotowała raz.

Chciałam usiąść i Was trochę nadrobić, ale zadzwoniła siostra, która dowiedziała się właśnie, że Jej kierunek likwidują (jest na I roku socjologii) i musi wybrać coś innego lub zmienić szkołę. Ryczy , panikuje, muszę szybko poszukać podobnych kierunków żeby ją pocieszyć.
Poza tym, Mati sobie kupił rybkę :wściekła/y:i muszę poszukać jak ją karmić i jak dbać, bo się boję, że nam zdechnie.

Basiek trudno zdarzyło się następnym razem będziesz ostrożna zagoi się pięknie napewno.:tak: Bratanek męża zacisnął dłoń na gorącej rurze wydechowej motocylka i pięknie się wszystko zagoiło choć płaczu było dużo i wyglądało to naprawdę paskudnie:no:
Poziomki kiedy? ja się pytam, kiedy Ty na to kucharzenie znajdujesz czas ?:szok:
Jolcia sałatkę zawsze możesz sobie trzasnąć ja mam smaka na taką z kurczakiem brokułami pomidorkami jajkiem hmmmm chyba zrobię na dniach :tak:
Gag mówią że nerwowy ale co na to poradzić nie wiedzą... :sorry2:
Matusia likwidacja kierunku i beczy;-) Mati zoolog:nerd:

My dziś cały dzień poza domem najpierw byliśmy u znajomych, później u dziadzia wróciliśmy coś koło 19 kąpani i mały usnął odrazu przy cycu:-)

Ypra, Alex buziaki dla chłopaczków okrąglaczków:*****
Basiek dla Martyni również buziak:*****

Ostatnia edycja:
reklama
Wróciliśmy i od razu musiałam się za robotę, bo przywiozłam od babci worek mięcha. Pomielone, poszatkowane na różne sposoby i popakowane do zamrażarki... Dziadki się cieszyły z odcisków Tymka. Młody dziś zaliczył efektowną glebę i zalał się krwią - przygryzł sobie wargę... Wyglądał jak wampir i syrena była taka że hoho, ale jak tylko dostał piciu to zapomniał o sprawie.
Idę się kąpać i spać bo jakoś zdycham.
Basiek - buźka dla dzidzi i dla roztrzęsionej mamusi, 'do wesela się zagoi'

Moc uścisków dla okrągłomiesiączniaków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry