P
paulina007
Gość
brak szefa jest bezcenny. naprawdę. chociaż M mi czasami szefuje :-):-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacje odwagi super :-)
Styna, mam takie samo podejście do płaczu dziecka jak Ty. Ale jak moje poglądy słyszy teściowa albo babcia mojego małża, to najchętniej by mnie zabiły wzrokiem za to![]()
mi się maży wizaż albo włosy i wizaż, kto wie może się skuszę kiedyś:-) Pamiętaj tylko że w Poslsce jak coś jest na topie ma masowe oblężenie później wychodzi takich magistów kupa i wszyscy chcą pracę znaleźć
pamiętacie jaka byla moda na marketing i zarządzanie, później europeistyka
lepiej moim zdaniem coś na co jest zapotrzbowanie a absolwentów nie ma wielu, tylko znowu kierunki takie są ciężkie do studiowania w sensie że trudne bardzo. Ale jak ma się do czegoś serce i zapał to i w marketingu sobie poradzi
także Futrzaczku mobilizacja;-)
ja bardzo żałuje bo właśnie mogłam mieć staż z UP( bo jestem po finansach i rachunkowości ale studium ) ale odmówiłam bo nie miałam z kim Szymka zostawić a teraz już w to się nie w ciągnę
chyba że ktoś naprawdę by mnie przyjął i pomógł bo jeśli chodzi o mobilizację zapał to ja mam i bardzo szybko się uczę. wiesz właśnie mi chodzi o coś co jest stale potrzebne a zarazem nie chce aby to była dla mnie udręka tylko właśnie coś co będę kochała robić
;-) ale nie nie rachunkowość nie wchodzi już w grę
:-)