reklama

Maj 2011

reklama
Paulina- bzrmi ciekawie :tak: gratulacje odwagi super :-)
Agacio- w takim razie skąd taka praca ? wiesz kotek ja to mam kilka ciągutek albo fizjoterapia , wizaż właśnie ,dietetyka może logistyka? chciałabym coś co jest na topie z czego można czerpać zyski a jednocześnie czerpać radość :tak:

Wiesz co na etapie szukania pracy po studiach wysyłałam miliony podań i nic tam trafiłam na stażz UP i już zostałam:tak: mi się maży wizaż albo włosy i wizaż, kto wie może się skuszę kiedyś:-) Pamiętaj tylko że w Poslsce jak coś jest na topie ma masowe oblężenie później wychodzi takich magistów kupa i wszyscy chcą pracę znaleźć:sorry: pamiętacie jaka byla moda na marketing i zarządzanie, później europeistyka:tak: lepiej moim zdaniem coś na co jest zapotrzbowanie a absolwentów nie ma wielu, tylko znowu kierunki takie są ciężkie do studiowania w sensie że trudne bardzo. Ale jak ma się do czegoś serce i zapał to i w marketingu sobie poradzi:tak: także Futrzaczku mobilizacja;-)

no to fajnie się udało :tak: ja bardzo żałuje bo właśnie mogłam mieć staż z UP( bo jestem po finansach i rachunkowości ale studium ) ale odmówiłam bo nie miałam z kim Szymka zostawić a teraz już w to się nie w ciągnę :no: chyba że ktoś naprawdę by mnie przyjął i pomógł bo jeśli chodzi o mobilizację zapał to ja mam i bardzo szybko się uczę. wiesz właśnie mi chodzi o coś co jest stale potrzebne a zarazem nie chce aby to była dla mnie udręka tylko właśnie coś co będę kochała robić

w takim razie nic tyklo szukaj czegoś ciekawego wiadomo zawsze lepiej mieć niż nie mieć. Później napewno znajdziesz jakąś pracę, a może coś swojego otworzysz? a po rachunkowości może usługi księgowe w domu możesz prowadzić rozliczenia ze skarbówką itp? :-)

Ok mamcia przyszła więc zmykam na miasto będę później:tak:

Hej Hej,

padam...moj dzieci od wczoraj ma taki humor ze ho ho, wszystko zle nic mu sie nie podoba i tylko nosic go...

moze wybierzemy sie potem na spacer bo pogoda taka sobie ale trzeba wychodzic,

Milego Dzionka ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry