reklama

Maj 2011

Joluś- kurcze też muszę jeszcze ogarnąć Twój avatar :tak: bardzo ładniutki :-) a że śnieg macie to :szok: bo u Nas ani śladu
Majowa- kasy sporo ale mamy nadzieję że specjalista pomoże! mocno w to wierzę i trzymam kciuki!

a co do linka koszmar jak nie wiem , mam nadzieję że dzidzia odnajdzie się szybko cała i zdrowa!

Joluś- ojj tam ojj tam :-p hehe a Kamcia co ma powiedzieć ;-)

reklama
Futrzaczku o 3ciej wyglądałam przez okno to zero śniegu było. M wychodził o 6tej z psem to ponoć już biało na dworze było.

Jak Wam mój avatar przeszkadza to go zmienię:P

nie nie kotek ja zmienię swój to zobaczysz jak to jest ;-):-p

Edit: oki zbliża sie godzina zero więc ja uciekam :tak: dziś jadę malować mieszkanko więc nie wiem czy wpadnę ale pewnikiem tak na chwilkę ;-):-)

Buziaki miłego dnia :*

Ostatnia edycja:
Futrzaczek nie czytam bo i tak mam schizy:baffled::dry:
Majowa kupa kasy ale całe życie przed wami i trzeba o nie walczyć.POWODZENIA&&&&&&&&&
Joluś musimy sie tylko oswoić:)
Futrzaczku o co chodzi z 2000??
U nas śniegowo i ładnie:-)
Dziewczyny wiecie dlaczego mnie tak boli macie jakieś pomysły?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
majowa - koszty zawrotne, ale najważniejsze, żeby Wam pomógł:tak:
futrzaczku - :szok:
jolek - zimy u nas nie ma. Wczoraj z rana było kilka stopni mrozu i pruszył śnieg. Dziś też mroźno było, ale bez śniegu.

Dziewczyny, straszne bezrobocie jest w naszym kraju:baffled:. Ogłosiliśmy nabór na sekretarza i zgłosiło się 166 osób, a pensja będzie beznadziejna, bo najniższa krajowa... ludzie nawet po podyplomówkach szukają u nas pracy... No i szefowa coś napomknęła, ze chyba będę w komisji - masakra:szok::wściekła/y:. Wyselekcjonowała 47 osób. Dla mnie to jest trudne, bo przypomina mi się jak ja szukałam pracy (kilka lat) - żal mi tych ludzi:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry