reklama

Maj 2011

Oj kochany kochany ale sam o walentynkach nigdy nie pamięta. Zapomniałam powiedzieć że musieliśmy ochraniacz na kominek założyć bo mała bardzo do niego ciągnęła i bałam się że się poparzy no i w rezultacie mamy wielką klatkę w domu która wygląda jak klatka na króliki:baffled: no a młoda używa jest teraz do wspinania się:dry:

reklama
witam i ja pisze z kompa siostry ciotecznej bo niestety nasz nowy laptop sprawil nam niespodzianke:(
nie dziala klawiatura numeryczna i nie moge sie zalogowac bo w hasle mam cyfre
moze wiecie jaka to moze byc usterka i jak ja naprawic?
wszystkie klawisze zachowuja sie jakby byl wlaczony shift
a jak probuje otworzyc jakas ikone na pulpicie to otwieraja mi sie wszystkie pokolei
probowalam juz piec razy klikac na ctrl i to nie pomaga moze jakos pomozecie
czytam was sobie ale nie mam jak pisac mam nadzieje ze w koncu mi sie te komputery ogarna bo juz nie daje rady bez tego okna na swiat:(

a suwaczek klamie bo moja nadia ma juz osiem zebow wlasnie wyszly jej dolne dwojki:)

Ostatnia edycja:
wisienka z tego co widzę chyba masz włączone klawisze trwałe.

spróbuj włączyć klawisz FN

lub [FONT=arial, verdana, tahoma, sans-serif]naciśnij 5 razy prawy shift i wyłącz opcję Klawiszy trwałych [/FONT]
[FONT=arial, verdana, tahoma, sans-serif]
[/FONT][FONT=arial, verdana, tahoma, sans-serif]bądź [/FONT]wciśnij Fn i NmLk

opcji jest wiele. problem może być nie w klawiaturze ale w ustawieniach jej w biosie.

co do hasła na BB, poszukaj sobie gdzieś jakiegoś tekstu gdzie są cyfry, i skopiuj daną cyferkę i wklej w budkę na BB z hasłem. powinno się udać.

Witam:-)
Poziomka pięknie dzień zacząć zajadając ciacho zapijane kawką, kciuki są Tylko napisz za co tzymałyśmy;-)
Styna no pomysł z wypraniem telefonu mega i prezent super:-)
Persefona zdrówka dla Gabi, ile jeszcze Ci zostało tych egzaminów?:confused:
Majowa koszt wizyty zobowiązuje, za tyle kasy specjalita musi być dobry :tak:Trzymam kciuki za wizytę w poniedziałek&&&
Joluś sanki zaliczone?
Wisienka gratuluję ząbków i mam nadzieję że komp będzie hulał :tak:
Paulina informatyk z Ciebie:nerd:

Franek śpi już chyba z godzinę, zaraz pewnie wstanie. Poczytam co na innych wątkach i spadam. Do wieczorka:-)

witam,
gratuluje nowych ząbków, buziaki dla okrogłomiesięczniaków
przepraszam,ze was zaniedbuje,musze powiedziec,ze nie jestem ostatnio w nastroju:-(
podczytuje, podczytuje i sama nie wiem co mam czasem napisać.
Znów uciekam do garów:( ściskam

Aina co się dzieje kochana????? masz szczęście że się odezwałąś bo miałam Cię dzisiaj fonem nękać!!!

Agacio
nie mamy sanek ale spacer w wózku zaliczony i młody go jeszcze odsypia.

Paulina
widzę,że znasz się bardzo na kompach.

Wisienka jeśli rady Pauliny nie pomogą to chyba komp do reklamacji pójdzie.
Gratuluję ząbków:)

Lepi no niestety bezrobocie. Mój M jak ostatnio był w pośredniaku się odchaczyć to był w szoku że tyle ludzi tam jest,a babka w okienku stwierdziła że to nic,że w pierwszych dniach roku rejestrowali po 160 osób dziennie.

Poziomka a może Ty sobie jajniki podziębiłaś???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry