reklama

Maj 2011

agacio pracusiuje, chorujemy i ogólnie szał znowu wszystko na raz :-( Podczytwywałam was odrobinke ale już brakło siły na pisanie :zawstydzona/y:

Dziewczyny Tymkowi chyba idzie 3ka to jakoś tak mega nie pokolei ... bo ponoć kły wychodzą ostatnie ... chyba za dużo True Blood oglądałam w ciązy :-D:-D:-D

reklama
A bo wiecie że ja jestem od początku ciąży nie? Mandrzejczuk strasznie się dużo udzielała a teraz cisza:confused: Misia tak samo, Ewcia coś dzisiaj pisała nie ma też Zanki i Jolki i nie wiem kogo tam jeszcze Mam nadzieję że Maj 2011 nie zniknie:no:

Żelka mówisz wampira małego chowasz po dachem:-D:-D

he he Agacio nie zła aparatka z Ciebie :tak:;-) ale fajnie bardzo się cieszę że się w końcu odezwałaś :*
tak tak masz rację Mandrzejczuk jeszcze nie dawno pisała :tak: coś z kompem miała ale teraz nie wiem :-( a Misi wpis po porodzie to nie wiem czy widziałam.... :confused:
ojj duzo jeszcze wymieniać to fakt

oki spdam laski bo padnięta jestem i już :-p;-):-) buźki śpijcie dobrze :*

zanka to chyba już dawno się wypisała ... jakoś taka niemiła sytuacja była z tego co pamiętam, obraziła się na Nas.
Nie można się smutać, trzeba tylko ielęgnować znajomości noooooo, a dziewczyny pewnie jak pooagarniają swoje sprawy to wpadną napisać co u nich.

Agacio no ba przez chwile chciaam nawet Eric nazwać synalka :-D:-D:-D:-D\

Ja to dalej nie moge wyjść z szoku z tym porwaniem

do Meli kiedyś napisałam to się odezwała na forum że mały absorbujący i czasu brak ale wiadomo że jak się chce to zawsze nawet te 10 minutek na jednego posta można znaleźć ... chyba że coś innego tam to nie wiem a szkoda a Daria hmmm zjawia się jak coś chce zareklamować tylko ... niestety... :-(
oki zmykam ,hehe BB wciąga ;-):-) ale czasu pochłania! ho ho ho!

Jolek nic nie mów bo mnie aż ciarki przechodzą ... co się z tą biedną dziecinką dzieje ... nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywa jej mama ... ja bym chyba wyła, a jak bym dorwała tego sku....syna psychopate to gołymi rękami bym udusiła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry