reklama

Maj 2011

Al;e co to się wogóle dzieje, ja sobie dziarsko parkami chodziłam, sama, przez cmentarz popitalałam ---> naiwna myślałam z dzieckiem ide nikt nie napadnie i nikt się nie przyczepi ... Sciskałam i nosiłam Tymka dzisiaj cały dzień prawie.
Tak mi szkoda tej dziewcztyneczki ... mam nadzieje że ten psychol się zlituje i odda dziecko!!
W jakich czasach nam przyszło żyć

reklama
Jejku dziewczyny ja wlasnie wyszlam spod prysznica - i tez ciagle o tym mysle.. no chyba bym od zmyslow odeszla..:-(
Ta matka teraz chyba juz oszalala...
Co sie dzieje teraz z ta malutka? boze jaka musi byc przestraszona i w ogole...

matusia fajna ta pipi i to 2 teśz już u teściowej zamawiam sobie się za tym rozejrzała :-p
a Vi jak usłyszała pipi to zaczęła tańczyć :-p
styna mój tez jak miał problem z telefonem poszedł i mu zaproponowali inny.. ale dali 3 do wyboru tylko i doi dziś klnie na niego :-p
a ja jeszcze bardziej bo nawet zadzwonić nie umiem do nikogo :-p

poziomki moja Vi lubi hello kity w każdej postaci byle nie bajka :-p
z bajek ogląda ciekawski george , stacyjkowo i koniki ponny :-)
wcześniej oglądała elma świat :-p ale z tego wyrosła chyba bo już nie lubi :-p hihih

Futrzaczku słyszałam o tym co się stało :-( masakra.. mam nadzieję że dziecko sie odnajdzie całe i zdrowe.. a temu gno*%&^ wymierza odpoiwednią karę :tak:
futrzaczku a w tych sprawach to ja już stały bywalec jestem ;-) :-p hihih
ale i tak mało mam bo tak jak gdzies pisąłam ;-) przez 4 miesiące byłam odcięta od neta w jednym mieszkaniu i nie miałam jak pisac :-p
poza tym zawsze jakieś przerwy się znajdowały 2-3 tygodniowe bez pisania ;-) wiadomo :-p
lepi współczuję.. tez nie chciałabym być osobą która musi wybierać a komus mówić "papa"
wisienka współczuję :no: mam nadzieję że się uda kompa naprawić... :/
futrzaczku ja przeczytałam że daria to zjawa :-p hehe
no ale masz rację.. pojawia sie wtedy kiedy potrzeba i znika ;-( a szkoda bo fajna z niej dziewczyna :tak:

przestraszona.. i głodna... a może ją krzywdzą:-( nagle w obcym otoczeniu... nie wiadomo co się z nią dzieje.. czy się nią zajmują :no:
będę się modlić żeby się dziecko znalazło....

:szok::angry::szok: Pominęłam kilka postów z poprzedniej strony, ale już nie będę się rozpisywać na temat udzielania się osób. Nie lubią nas to nie :no:

Lecę mojego zbója poprzytulać ,bo się obudził.

Witam ja dzisiaj mało czasu miałam mała maruda (zęby) przez to cały dzień zjadła 2 butle mleka i jogurt wieczorem nadrobiła kaszką 2 butle w ciągu 1,5 godziny. Dałam jej paracetamol na noc bo krzyczała przez sen i wybudzała się co chwile a teraz śpi smacznie. Byłyśmy dzisiaj na bilansie 8 miesięcznym mała ponoć rozwija się lepiej niż na jej wiek powinna. No i kazali mi dawać jej obiadki do miseczki aby sama paluszkami jadła:szok::szok: kurde i ja głupia posłuchałam sprzątania i prania co niemiara przez to a zjeść nic nie zjadła. No i potłukłam 3 talerze na raz. Potem sprzątanie no i teraz mam czas. Co do Madzi jejku ja bym chyba umarła jakby ktoś Nadię porwał normalnie popłakałam się jak fakty oglądałam. Mam nadzieję że ją znajdą. Lece spać @ mnie nawiedził :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i w krzyżu mnie trochę łupie. Muszę powiedzieć że @ po porodzie faktycznie nie jest już taki straszny :-):-)

Poziomki gratulacje :)

Poziomka co to znaczy "rozsądne pieniądze" w tych czasach??

Styna a ty co żonglować talerzami się uczyłaś??? Dobrze,że nasza lekarka takich pomysłów z jedzeniem nie miała:)

Matusia gratuluję zdolnego syna:-)
Styna ja moim na blaciki od fotelików kłade obiad bez talerza (bo od razu jest latający:-D) i ciamkają całkiem sprawnie:tak:
o a ja miałam niedawno 4000 post i nie zauważyłam:-p
Jolek to takie za które można spokojnie przeżyć

Ja nie jestem w stanie usiedzeć jak czytam takie wiadomości o dzieciach....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry