reklama

Maj 2011

reklama
Hej kochane
Poczytałam o małej Madzi. Cholera dlaczego takie debile chodzą po ziemi. Co ta malutka duszyczka musi czuć. Sama, bez mamy:-(, straszne to, ryczeć mi się chce jak tylko o tym pomyślę. Mam nadzieję, że malutka się odnajdzie cała i zdrowa. Nie wyobrażam sobie tego, po prostu nie wyobrażam. Co czuje ta biedna mama:-(. Jeżeli karmiła malutką piersią, kurcze tyle myśli kłębi mi się po głowie.

Poziomko
gratuluję nowej pracy dla M. Cieszymy się razem z Tobą
Ainka zaglądaj częściej prosimy
Persefona miłej nauki zdolniacho Ty:tak:
Ania -tulam, tak jak dziewczyny radzą kochana, bierz smyka i na spacer, tylko dłuuugi:tak:
Matusia gratuluję zdolnego synka
Więcej nie pamiętam kochane, roztrzęsiona jestem tym porwaniem.
Miłego dnia

Jolek - a wyszywam sobie kilka rzeczy na raz - to znaczy kilka zaczętych na raz... ale obecnie głównie na tapecie koty

Majowa - kup mu i sobie syropek Lactulosum - mi jedynie to w ciąży pomagało i nawet niemowlaki mogą go brać bo to tylko jakiś tam rodzaj cukru i po jednej porcji mnie puszczało. Żadne otręby, błonniki i inne nic nie pomagały a to tak... Od tej pory mam go stale w apteczce.

U nas dalej bezczelne zęby męczą towarzysza Tymka. Pluje jedzeniem, trze buźkę, ślini się i marudzi... W dodatku coś mi się w kompie wysypało i nie wyświetla mi poprawnie stron internetowych, zawiesza się i w ogóle kaszana więc nawet nie mam jak nadrobić bo boję się, że jak już mi się raz załadowało i zmienię stronę to znów się wysypie...

kA w Polsce niestety nie ma szans na adopcję niemowlęcia. Wiemy jak jest. Za granicą to już coraz popularniejsze są nawet te surogatki:baffled:

Witajcie bbabki :)

persefona - z tą adopcją to różnie bywa. Znajomi właśnie "dostali" 5-miesięcznego chłopca, jeszcze prawnie nie jest wszystko załatwione, ale skoro mają go już w domu, to wszystko jest na dobrej drodze. Mają już 4 dzieci - 2 chłopców (ten trzeci) i 2 dziewczynki. Dziewczynki sa siostrami, chłopcy braćmi. W sumie adoptowany jest na razie tylko jeden chłopiec, a reszta w rodzinie zastępczej. A tego malucha dostali tylko dlatego, że chłopacy są jego braćmi, bo inaczej nie spełnialiby warunków lokalowych.

Wg mnie też chodzi o handel... :-( (oby nic gorszego:szok:)

agacio - ja też myślałam, że od wczoraj wróciłaś do pracy

no i więcej nie pamiętam, bo czytam poo trochu od rana, stale coś muszę robić, w końcu w pracy jestem:-p

reklama
Witam sie zimowo

Majowa Mamusiu - moja Polcia dostala syropek laktuloze na zaparcia, jest takze w wiekszej dawce przeznaczony dla doroslych - wiec smialo mozecie sobie zakupic! Poza tym duuuzo wody i blonnika :)
Macie Vit.D na recepte?? Nie wiedzialam, ze mozna na to dostac recepte.. pewnie jest taniej? Bo my kupuj.normalnie sami w aptece blisterki z kapsulkami.
Mam nadzieje, ze sie trzymacie jakos!!

Poziomki - ale zajeb...................! No super! Nareszcie bedziesz miala malza w domu do pomocy czesciej :)

Ania - znam Twoj bol... ja tez ciagle w domu siedze,,,, no chyba, ze spacer, przedwczoraj 2 godziny lazilam, az mi nogi weszly do doooopy. Zero przyjemnosci... bo i niby za co... :((

Ale mialam durnowate sny dzisiaj - Kamcia !! - snilo mi sie, ze pisalas ze ciagle pieczesz miesa i jesz tylko to, bo jestes w ciazy, bedziesz miala chlopca - wiec musisz jesc mieso tylko... I Agacio, ze mialas zapalenia ucha... :confused::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry