reklama

Maj 2011

krklisz witaj,gratki dla Oliwki
nie brzmi to dobrze co usłyszałaś od dr :baffled: nie znam się, ale brrr.. niefajne...

Hope :-D wiedziałam,że to wyciągniesz(ale mam czuja:rofl2:), dlatego też pozwoliłam sobie na tą refleksje:-D

no właśnie, co do nicka- u mnie to nick używamy często gęsto, zazwyczaj jest wolny, więc nie ma rpoblemu z rejestracją, a genezę ma w nazwie perfum których kiedyś używałam(jak się okazało i mój mąż także).

reklama
Witam się stęskniona!

od rana miała bym cudowny humor, gdyby P mnie nie wkurzył.
Imprezowania mu się zachcialo zapowiedział się,że wychodzi na urodziny naszego kolegi i do klubu choć obydwoje jestesmy zaproszenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

na poprawę humoru piekę drożdzówki z dżemem malinowym:) zapraszam!

Krklisz witam, bo jeszcze nie zdążyłam Cię przywitać:tak:
Hope ja tam Cię lubię :rofl2: i nie lubię, jak Cię mało. Wiem wiem zabrzmiało to wazeliniarsko:dry:
Ainka tulam, kopnij P w zadeczek :dry:i powiedz, że masz inne plany. Ty wychodzisz do kosmetyczki a on zostaje z synkiem;-)
Udam, ze nic nie słyszałam o ptasim mleczku:dry:bo inaczej mi język do d...y ucieknie:dry:
Zaraz syplam do domu do córci. Dzisiaj nie muszę gotować bo nagotowałam zupy na dwa dni, więc całe popołudnie mam tylko dla Kluseczki:happy:

Ostatnia edycja:
aina a to figlarz jeden no, To może się zamieńcie no "przecież nie można tyle w domu siedzieć" :-D on na godzinkę, a Ty na całą noc, a tatuś zostanie z butlą

basiekk wazeliniarz :rofl2:

reklama
Basiek :-D Masz plusa, wazelina podobno dobra na policzki w takie mrozy :-p Nie pamiętam tylko które policzki :-D

Jaipur jędzo :-D Jest takie miasto w Indiach, Jaipur, całkiem duże, myślałam, że może byłaś na egzotycznej wycieczce stąd taki nick a tu takie nudne i prozaiczne wyjaśnienie, chachachacha :-p:-D

Aina nie daj się chłopu, raz on raz ty albo razem ;-)

Krklisz pęknięcie faktycznie może być wskazaniem do cesarki. Duże ryzyko, że problem się powtórzy a drugie dziecko często jest większe od poprzedniego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry