reklama

Maj 2011

Witam się szybciutko:-)

Poczytam wieczorem ,bo muszę żarełko na jutro zrobić póki młody śpi wieczór dziś samotny na szczęście jutro mąż wraca bo już się stęskniłam:zawstydzona/y:

Coś widzę że swirujecie to będę miała wesoły wieczór:-p:-p

reklama
Karolq wlewało się domestos do kibelka robiło siku i w zależności jaki kolor się pokazywał oznaczał płeć.Tylko nie pamiętam jaki kolor na chłopca jaki na dziewczynkę. Osobiście nie robiłam dlatego pewnie w dyńce mi nie zostało.

aina Gdzie te drozdzowki? Uwielbiam swieze drozdzowe poobgadujemy P i odrazu bedzie ci lepiej :)
Pamietaj tylko spokoj moze cie uratowac, ja bym sobie zorganizowala tez wyjscie na ktore bym go nie zaproisla
by przeciez w tym czasie bedzie musial sie zajmowac dzieckiem, i napewno bym sie na nie odstwila jak szczur
na otwarcie kanalu ;)

basiekk Nic nie szkodzi rowniez witam.

Hope No zobaczymy tylko dziwie sie ze wczesniej mi tego nikt nie powiedzial.Moja dzidzia miala 2720
u nas w rodzinie raczej sa mniejsze dzieci, lekarz nie doszukiwal sie w tym niczego zlego.
Tylko w czasie porodu oksytocyna zadzialala na mnie bedzo gwaltownie moze wtedy pekla niewiadomo.

styna26 To dokladnie taj jak my ;) ,ale jak ma katarek do moze ida nastepne zebole :) Ja ostatnio sie dowiedzialam
ze kuzynki 4-miesieczne ma juz 2 zabki-niezle.
Po chwili spaceru faktyczie chlod oblecial ale warto bylo :) A w te mrozy tez wychodzilas?
Tez bym naleweczki skosztowala ale niestety wieczorem jade do dentysty ;)

jaipur To w sumie fajnie jak zapomnialas kupic mu prezent to wystarczylo z szafki swoj perfum wyjac ;)

Dziewczyny ale wy macie pomysly z tymi testami ;)))))))))))))

Dobra polgodzinne karmienie dobieglo konca dobrze was chociaz poczytac w tym czasie ;)
Teraz ja ide jesc ;)

styna26 To dokladnie taj jak my ;) ,ale jak ma katarek do moze ida nastepne zebole :) Ja ostatnio sie dowiedzialam
ze kuzynki 4-miesieczne ma juz 2 zabki-niezle.
Po chwili spaceru faktyczie chlod oblecial ale warto bylo :) A w te mrozy tez wychodzilas?

Ja mieszkam w Anglii i u nas takich mrozów nie ma, maksymalnie w dzień 2 razy - 5- 6 było. W nocy raz -9 ale w nocy mnie nie obchodzi. Co do ząbków od koleżanki córka ma 6 ząbków odkąd skończyła 8 miesięcy a o ile pamiętam Maja od Matusi ta to ma już tych zęboli:)

Muszę się z wami podzielić przepisem na super pyszne i szybkie pączusie. Mi siostra o nich powiedziała ale ja nnie wierzę w jej proste bo jak ktoś umie piec to wszystkie są proste ale jak przeczytałam przepisi to uznałam że naprawde proste i do tego zrobienie pączusi wraz z pozmywaniem po .nich zajęło mi 30 minut Wielkie Żarcie - Przepis - Mini pączusie serowe z powidłami dla małych łasuchów - super ekspresowe w wykonaniu

reklama
Jaipur może ktoś wymyśli :-D

Styna robiłam w tamtym roku te pączki tylko w moim przepisie było od zarąbania cukru i szybko się przypalały, więc potem zmodyfikowałam ten przepis.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry