Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u nas weekend minął szybko, oczywiście zasada P obowiązywała "zero internetu, no prawie zero forum, itd" tyylko rodzina
padnięta jestem oczy mi się zamykają, w głowie się kręci....
Witam się
miałam pracowity tydzień, ale za to teraz mam wolne i dopiero na weekend do pracy...
Młody z tatą poszalał i ocyzwiście od rana było widać, że na rękach dużo czasu spędził, mimo że M twierdzi inaczej. Ranek był ryczący bo mama nie chciała brać na łapki, ale już od 14 młody bawił się sam bez marudzenia.
Lepi nie masz za czym tęsknić.Ja już dwie @ miałam ale muszę przyznać,że są łagodniejsze niż przed ciążą.
Ypra współczuję kolejnej nie przespanej nocki:/
Matusia a Ty się urlopujesz Piwo??/Kobito a co z Twoim odchudzaniem??
Młoda to się napracowałaś.Należy Ci się solidny wypoczynek
Pogoda dopisała dzisiaj więc spędziliśmy całe popołudnie na dworku Słonko świeciło, śnieg się rozpuścił....czuję wiosnę w powietrzu, czuję wiosnę
Przyszedł mi dzisiaj czujnik czadu (zamawaiłam na alle). Ostatnio u mojej siorki się w nocy włączył, więc stwierdziłam,że lepiej jak się zaopatrzę w takie urządzenie dla własnego spokoju.
Agacio, tylko siostra nie lubi krewetek, to spróbuję z kurczakiem.
Jolek, taka okazja, że trochu se łyknę. A od jutra bardzo mocno pasa zacisnę, ale dziękuję że mnie pilnujesz. To dziś pożegnanie dostatniego życia zrobię
Joluś zakup bardzo dobry oby się nigdy nie przydał... Matusia no no no bo ja Cię tu pogonię żeby mi to było ostatni raz jakieś pifkowanie;-) kurczak dietetyczny może być, a makarno zróbcie aldente wtedy mniej w doopcię idzie.
JoluśMatusia będę miała na Was oko i na bieżąco pytam o postępy mobilizacja baby! No bo już wiosnę czuć faktycznie;-)