• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Hej kobietki.
buziaki dla Hipcia i Matiego:-)

u nas weekend minął szybko, oczywiście zasada P obowiązywała "zero internetu, no prawie zero:P forum, itd" tyylko rodzina:)
padnięta jestem oczy mi się zamykają, w głowie się kręci....

odezwę się wieczorkiem

reklama
Witam się
miałam pracowity tydzień, ale za to teraz mam wolne i dopiero na weekend do pracy...
Młody z tatą poszalał i ocyzwiście od rana było widać, że na rękach dużo czasu spędził, mimo że M twierdzi inaczej. Ranek był ryczący bo mama nie chciała brać na łapki, ale już od 14 młody bawił się sam bez marudzenia.

Ściskam i poczytam później

Lepi nie masz za czym tęsknić.Ja już dwie @ miałam :( ale muszę przyznać,że są łagodniejsze niż przed ciążą.

Ypra współczuję kolejnej nie przespanej nocki:/

Matusia a Ty się urlopujesz:) Piwo??/Kobito a co z Twoim odchudzaniem?? :-p

Młoda
to się napracowałaś.Należy Ci się solidny wypoczynek:)

Pogoda dopisała dzisiaj więc spędziliśmy całe popołudnie na dworku:) Słonko świeciło, śnieg się rozpuścił....czuję wiosnę w powietrzu, czuję wiosnę:):)

Przyszedł mi dzisiaj czujnik czadu (zamawaiłam na alle). Ostatnio u mojej siorki się w nocy włączył, więc stwierdziłam,że lepiej jak się zaopatrzę w takie urządzenie dla własnego spokoju.

Agacio, tylko siostra nie lubi krewetek, to spróbuję z kurczakiem.

Jolek, taka okazja, że trochu se łyknę. A od jutra bardzo mocno pasa zacisnę, ale dziękuję że mnie pilnujesz:tak:. To dziś pożegnanie dostatniego życia zrobię :-D

Joluś zakup bardzo dobry oby się nigdy nie przydał...
Matusia no no no bo ja Cię tu pogonię żeby mi to było ostatni raz jakieś pifkowanie;-) kurczak dietetyczny może być, a makarno zróbcie aldente wtedy mniej w doopcię idzie.

Joluś Matusia będę miała na Was oko i na bieżąco pytam o postępy mobilizacja baby! No bo już wiosnę czuć faktycznie;-)

reklama
Agacio mój M ma teraz zagwozdkę gdzie ma sprawdzić czy on działa:confused:

Co do odchudzania , to na spacerku wszędzie dziś czułam fryteczki....ale twarda byłam i nie kupiłam sobie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry