reklama

Maj 2011

Marzena Bubbles buziaki dla dzisiejszych okrglaczkow:0

Jolek ja tez bym raczej obok tych krówek tak spokojnie nie przeszła. Ostatnio mam straszny apetyt na słodkie. Mogłabym jeść i jeść.

A nas dzisiaj na spacerze zastała śnieżyca, że cała byłam biała, dobrze ze szybko przeszła i moglismy sobie dalej pospacerować i to juz w słoneczku.

reklama
Cześć lasencje
Moja lokatorka robi faworki w całej chacie śmierdzi świnią (smalcem):wściekła/y::wściekła/y:Tak akurat na noc jej się zachciało, no niech mi tylko ten syf zostawi to ***** już nie wytrzymam i jej powiem. Przecież ja nie wynajmuję pokoju z usługą sprzątania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No a jej facet nie poszedł dzisiaj do pracy powód mój P nie szedł to on też nie:szok::szok::szok::szok:

Nadia nabrała takiego apetytu że ja jej nie poznaję na obiad wciągnęła 210 gr rosołu z kaszą manną na pół gęsto:szok::szok::szok: Do tej pory 120gr to było dużo. No a to co potem wciągała to aż mi gały wyskakiwały, a po kąpieli jeszcze 300 ml mm plus 4 miarki kaszki:szok::szok::szok::szok:

Buziaki dla solenizantów.

Agacio żebyś wiedziała masakra ta oczywiście zostawiła rozpierdziel i poszła spać mąkę z szafek ściera się tylko ręką aby z grubsza i wystarczy. No a on stwierdził że skoro dzisiaj nie był w pracy to już mu się jutro nie opłaca iść ja mu powiedziałam że w sumie to do końca tygodnia mu się nie opłaca już iść:szok: Swoją drogą on nie ma pojęcia ale jest na czarnej liście w firmie i jak będą zwolnienia leci jako pierwszy. P wie to bo on w biurze robi i szef mu powiedział ale nie wolno mu powiedzieć. Mi to zwisa czy będzie miał robotę czy nie czynsz ma być systematycznie jak nie to papa.

Hej kochane :-)

jak zwykle tu u Nas wesoło :))):-)

ja tylko przelotem bo padnięta jestem .... przeprowadzka wykańcza :tak:
ale jeszcze śpimy na starej chacie bo jakoś ciężko Nam się rozstać hi hi ;-) a już prawie wszystko na nowym :tak:

Buziaki dla wszystkich malusich 9 i 10 miesięczniaków :* :tak::-):*

najbardziej to się boję bo nie wiem kiedy tam neta sobie załatwimy ... ale jakby co to eska jakiegoś napiszę :*

trzymajcie się kochane , nie chorujcie , dietkujcie ( ojj ja też muszę :zawstydzona/y: bo też odpuściłam) , dzielnie pracujcie i w ogóle same naj naj naj :* buźki

Futrzaczku a miałam ochotę zadryndać dziś do Ciebie,ale stwierdziłam,że powstrzymam ciekawość i dam Ci się zaklimatyzować na nowym i zadzwonię za kilka dni. A ty widzę jeszcze na starych śmieciach siedzisz.

Agacio pilnuj pilnuj.Obiecałaś :)

Styna na Twoim miejscu dosadnie bym zwróciła uwagę koleżance. A może stwórz jakiś regulamin co?!!! Widzę,że ciekawe okazy ogólnie Wam się trafiają. A co się stało z poprzednim gościem?

Jolek poprzedni był hindusem no i półtora miesiąca pomieszkał i wiza mu się skończyła i mu nie przedłużyli i musiał szybko wyjeżdżać. No a ci to znajomi P zna ich od lat ale znać to co innego niż mieszkać okazali się leniuchami, syfiarzami i do tego piją. Ona w piątek sama wypiła trzy butelki wina w 1,5 godziny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry