reklama

Maj 2011

Jaipur jak Ty wyszkolona to nie dziwię się,że sama działasz:)

Paula ja nie pamiętam kiedy się ostatnio się znietrzeźwiałam :)
oj sorry w Walentynki lampkę wina wypiłam :tak:

reklama
co Wy z tą dietą, właśnie przyjechało moje 32 paczki Haribo,,,:-D:-D:-D dopiero jedną pochłonęłam..

aaa i nie "pochwaliłam się" nasz nianior ma mononukleozę, kuźwa no...

Dzieńdoberek zlociutkie:-)

Ja jeszcze jutro do oboty i weekend :tak:
Jaipur fuck ale się porobiło mam nadzieję że Juniorek nie złapał chorubska:no:

Miłego dnia:-)

Kum Kum :)
Wpadam się przywitać i spadam ... Młodzian robi armagedon w chacie, obadał jak się otwiera niedomknięte drzwi i to najlepsza zabawa (jedne w mojej chatynce się ni zamykaja) :sorry:
U nas powoli się wiosennie robi, wczoraj byliśmy na 2 h spacerasku.
Jaipur o kurcze ... tyrzymam kciuki, żeby Prezes nie był zarażony.

Uciekam.

Heloł!
Żeście mi gratulowały bezbolesnego wychodzenia zębów i teraz mam za swoje;-) Dziecko moje generalnie podczas ząbkowania jest wyjątkowo ZEN;-), ale dziś w nocy chyba go okrutnie bolało, bo darł się w niebogłosy. Swoją drogą, zastanawiam się czy go bolą te jedynki, które w zasadzie już są prawie na wierzchu i nie wiem czy jeszcze powinny tak mocno boleć, czy może jeszcze inne zębiska w kolejce idą. Masakiera, nie wyspałam się, mówiąc krótko:-) A jeszcze do tego tak mnie w nocy suszyło po tym wińsku, że szok:szok: Więcej tego badziewia nie kupię, słodkie jak cholera, a takie ciężkie, że aż mnie brzuch w nocy bolał. Ale jak to mówią, cierp ciało jak ci się chciało:-D Trzeba było skończyć po pierwszej lampce:tak::-D

reklama
Witajcie,

jaipur - hmm, oby to nie było to choróbsko, a jeśli nawet - ZEN przebiegu;-)

U nas pogoda denna i w związku z tym mam samopoczucie jak śnięta ryba:baffled:... w nocy już mi się w głowie kręci jak wstaję do małej, nie kapuję o co chodzi... głowa mnie pobolewa (żeby nie było, to nie syndrom dnia poprzedniego:-D) i brzuch dziwny jak na @... (ale temp. wysoka, więc chyba @ nie bedzie) i do tego wszystkiego mam mnówstwo pracy, nuuudnej pracy - padam na cycki. Ech, to sobie pomarudziłam:-D
dobrego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry