reklama

Maj 2011

Dziewczyny,że wy się nie boicie same takie zabiegi robić :shocked2: Och żeby moja kuzynka bliżej mieszkała to bym sobie pokorzystała za darmoszkę z usług kosmetyczki.

reklama
Ja dziś wypiłam 3/4 butelki wina:zawstydzona/y: Trochę mi się w głowie kręci:zawstydzona/y: Ale to na zapas, bo od jutra dieta:-D Przypominam tym, które zaczynają ze mną:-D Lecę spać, bo mi się ciężko pisze:-D Buziole dla Was!

jolus bo to w sumie nic takiego. kawitacja jest super bezpieczna, przejeżdżasz po twarzy łopatką i wągry frruuuuu :-D gorzej z kwasami, ale jak weźmiesz nieduże stężenie i nie przetrzymasz za długo to krzywda się nie stanie ;-)

madzik pijaczko :-D

Wpadam tylko powiedzieć dobranoc.

Gadamy sobie z mężuniem ale nic nie pijemy:confused: udanego ostatkowania.

aaaa Bra podziwiam tyle dni bez mięseczka, ale napewno wytrwasz w swoim postanowieniu tylko Lenonkowych obiadków nie podjadaj;-)

Oj tam oj tam Jolusia nie czepiaj się :-) trzeba się czasami lekko zanietrzeźwić:-)
Dziewczyny jakie wy tu cuda wyrabiacie za sobą:-) ja też chcę.ja też chcę, same pięknotki

jolek wystarczy poznać parę zasad i można samemu działać.Kosmetyczka nie lekarz, jej wiedza nie jest ogromna i łatwo to ogarnąć. Szczgólnie jak interesują nas jakieś szczególne kwestie- to nie ma tego dużo do poznawania. Lubię wiedzieć co mi robią i za co płacę. A jak miałam pare lat po 20 to robiłam sobie szkolenia z wizazu, biochemii kosmetycznej więc zazwyczaj wiem z czym to się je.Poza tym internet oferuje sporo informacji.

dziewczyny, niezłe alkoholowe imprezki na tym forum;-)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja pije drinka!!!

Bra ja tez chce do kosmetyczki! Chce glupi peeling kawitacyjny nawet! Chce cokolwiek! :((((((:-(

Kuzwa, to ja chyba sie dzieki Wam normalnie zmobilizuje i tez na diete! :D:-p
Jestem leniwa pipka, bo mam 5-6 kilo do tylu i bylabym nawet nawet zadowolona ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry