reklama

Maj 2011

reklama
Hejcia dziś jeszcze nie pisałam na maju:confused:
Stynka hehe wyobraziłam sobie wieszającego się kota:-D:-D:-D
Marzenka ale zazdroszczę mam 1/2 etatu a muszę chodzić codziennie:confused2: kurcze z tego co widzę bardzo mało osób na 1/2 etatu pracuje tak jak ja:dry:

nie wiem czy się dzis witałam, więc witam sie na wszelki wpadek ;)

styna skąd ja to znam ;) nasza kicia tez ucieka gdzie pieprz rośnie gdy tylko Lenek sie zbliża :-D wydaje do niej takie charakterystyczne odglosy, takie piski, że biedaczka nie wie co sie dzieje :-D
marzena fajny taki tryb pracy, co chwile możesz na wakacje wyjeżdżać :-D

więcej narazie nie nadrabiam , bo na 19:30 idę do kosmetyczki twarz kwasami potraktować :-D

Basiuna dzięki dzięki:** będę się pilnować:tak:
Bra relaksuj się kochana:-), ja bym na jakiś masaż profesjonalny poszła bo wszystko mnie boli.

Mnie nachodzi na jakieś maleńkie RNB w klubiku;-) czekam aż pulpety się zmniejszą i wybiorę się z koleżankami;-)

czesc laseczki, my dzisiaj z malym pol dnia na basenie spedzilismy. bylo super, wreszcie troche relaksu!
teraz dzidz juz spi a ja relaksuje sie czekolada :) mniam mniam

Agacio, Jolek, koniec obżarstw. W okresie postu nie jem słodyczy (oprócz placków:zawstydzona/y:). Żartuję :-D.

Agacio, makaron super. Jak Mateuszowi smakował, ze jadł wczoraj 2 porcje i na śniadanie sobie musiał odgrzać, to był dobry :-). Ale mam jeszcze plan zrobić z krewetkami.
Przepraszam Was bardzo, ale nie nadrobię, nie dam rady.

Jakie tu "śledziowe" pustki:-)
Dłuuuugi spacer zaliczony ale mnie tak przewiało że śpiki do pasa:-) dzieciaki mi posnęły w wózku i tak z nimi łaziłam bo tego tandemu to sama nie wniosę,zwłaszcza z dwoma kluskami w środku:-)
Mojeszczęścia udało się:-) no to gratuluję dwóch synalków
Uciekam poczytać i popiwkować:-)

reklama
Faktycznie tu pustki. Dzieć zasnął po wielkim marudzeniu. Nie dziwię mu się, spał dziś tylko raz w dodatku przed zaśnięciem zwymiotował mi:( M brudzi w łazience a ja jakaś taka siedzę do d**y.

Majeszczęście
widzę,że Ci się udało.

Matusia a za moje zdrówko wypiłaś??:)

Paula
widzę,że dzisiaj Ty piwkujesz:)

Marzena
to super sobie ułożyłaś z tą pracą.

Agacio
codziennie po 4 godziny to też nie jest zły układ.

Bra zazdroszczę Ci tej kosmetyczki:)

Basiekk witamy w klubie odchudzających się :)

Sylwia
to doopska wymoczyliście zdrowo:)

Styna he he to się Nadia rozpędziła:)

Przepraszam, więcej nie pamiętam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry