reklama

Maj 2011

jaipur ty leniuszku :-p- hehehe

marzena bubbles buziaki dla dzieci :*
lepi jeszcze nie miałaś okresu:szok: nieźle :-) hehe
ja miałam tylko raz i jak założyłam implanton to dopiero drugi raz dostałam tydzięń temu :-)

a mnie ostatnio zeby bpolą jak jem coś śłodkiego i to chyba 4 i 5 na górze :sorry: masakra...
styna właśnie dlatego ja wolę mieszkać sama :-p a jak bierzemy lokatorów to jedynie na okres wakacyjny ;-) żbey mi cały czas nie buszoawali po domu :-p i to tylko polecanych zajomych
a Nadia widze taki ma apetyt jak miała moja Vi wypijała też 300 ml mleka z kaszką a raz i dpoiero szła spać.. a jak miała za mało to siadała na łózku i wołała |mo mo mo" (mleko mleko mleko) :-D
gag buziak dla Ciebie :*
marzena ale sobie odpoczniesz teraz hehe :-)

poczytałam idę jeszcze na inny wątek i zmykam ..
buziaczki :*

reklama
Dziewczyny ja mówiłam kiedyś, że wracam do pracy na pół etatu :) Tylko, że moje pół etatu polega na cyklu dwa tygodnie na dwa tygodnie :D I pracuje od 5 do 20 kalendarzowego dnia miesiąca :) A że w tym miesiącu moje dzieci postanowily sobie chorowac to bylam w pracy cale 5 dni :) Ot i cala historia :D

Cześć dziewczynki. Będę później. Nie mam na razie czasu na nadrabianie.

Mojeszczęścia wejdź w USTAWIENIA, potem w EDYTUJ SYGNATURĘ i tam gdzie dodajesz suwaczki skasuj te http://

reklama
Hej mała jest wszędzie:szok::szok::szok: Kot już sznur sobie szykuje bo narazie jeszcze jest szybszy ale już niedługo. Dzisiaj pierwszy raz do niego podlazła jak biedaczka spała i odrazu zaczęła ją tulić:-D Nie muszę dodawać że Ruda nie była szczęśliwa. No i czas bramki założyć. Kafelki w kuchni jej smakują liże je jak tylko do nich się dostanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry