reklama

Maj 2011

Futrzaczku - to chyba tak zawsze, u nas w kwietniu rok od przeprowadzki, a tu dalej nie powykańczane niektóre rzeczy, a już następne się szykują co w zime wylazły...

jolek - informatyk powiadasz... ja z zawodu jestem nauczycielem informatyki... ale naprawiać nic wirtualnie nie umiem :)

reklama
styna narobilas mi ochoty na czas dla siebie :-D ide więc do wanny, kupiłam sobie peeling kawowy i kakaowe masło do ciała więc trzeba spróbować :-D

aha, zamówiłam wczoraj kwasy i serum do buzi więc czekam na dostawę ;) a ile kasiorki zaoszczędzonej, jeśli oczywiście- tfu tfu sobie twarzy nie skwaszę za bardzo :-D superaśnie, bo starczy mi na 4 zabiegi a zapłaciłam 1/4 ceny w gabinecie :tak: także dzienks jaipur, bo chodziłam myslami koło tematu ale jakos nie mogłam się sprężyć a ty mnie zmobilizowałaś :tak: teraz tylko sprzęcior do kawitacji i witaj piękna cero na wiosnę, barbra może będziesz wyglądać jak człowiek :-D

Bra ostatnio na fejsie ukazało się Twoje zdjęcie z mężem i jakimś kolesiem. To aktualna fotka???

Młoda to co z ciebie za informatyk:-p

Oj ja bym też tak chciała chwilę dla siebie..łazienka rozgrzebana bo M się średnio garnie. przedwczoraj nie robił, wczoraj robił, a dziś byliśmy po farbę bo osiołki z nas.Wzięliśmy się za robienie a farby nie kupiliśmy..<wstyd>.
Mam nadzieję,że do weekendu się wyrobi ze zrobieniem bo chciałabym posprzątać.

Widzę że większość z nas ma dziś dzień(a przynajmniej wieczór) dobroci dla swojego ciała;)hehe ja dziś nałożyłam sobie maseczkę i siedzę tak,siedzę a tu nagle mały zaczął płakać:szok::tak:no i co tu teraz zrobić?więc idę do niego i mówię od drzwi :''Mamusia już idzie,już nie ma o co płakusiać'' a on na mój widok tak się rozryczał że uciekł na drugi koniec łóżeczka:-D:-Dzawsze od razu rączki wyciąga żeby go wziąść a tu ucieka;p hehe od razu kapłam się że się mnie wystraszył wiec poleciałam szybko ją zmyć i dopiero wtedy mały chętnie poszedł do mnie na rączki:tak::-D:-Dhehehe
aina110 to o której Jaś chodzi spać?Bo pisałaś o 20:51 że mały jeszcze nie śpi.Mój Kubuś o tej godzinie już daaawno śpi;)hehehe kąpiel jest o 19 a o ok 19:45 jest już nakarmiony w łóżeczku i sam zasypia;)no i pierwsza pobudka na karmienie dopiero o 6 czasem nawet o 7 rano;)

jolek ta fotka jest sprzed jakiś 4 lat :) na początku myślałam, że to z czasu ciąży, ale potem zauważyłam datę w rogu i poprostu byłam ciąższa o jakieś 7 kilosów, stąd ta myśl :) M z kolei wygląda jak dzieciuch :D a ten kolo to nasz serdeczny przyjaciel, jeden z wielu, który siedzi za granicą i z którym widzimy sie raz na ruski rok :(

a z chwili dla siebie wyszła chwilunia ... weszlam pod prysznic, zrobiłam peeling, nałożyłam masełko i trzeba było wyjśc, bo bałagan w kuchni, a nie lubie gdy wita mnie rano sterta naczyń. tym sposobem siedzę przed kompem i zbieram sie aby tam pójść i posprzątac.

Ostatnia edycja:
Basiekk, ypra buziaki dla Waszych okraglaczków!!!

Ja mam dzisiaj dzień do d....i nic mi sie nie chce pisać......
Może jutro będzie lepiej.
a dodam tylko ze wczoraj miałam bardzo miły wieczór z koleżankami z pracy,trochę się oderwałam od codzienności:)

bra tez tak mam.normalnie szlag mnie trafia gdy schodze na dol do kuchni a tam....armagedon:wściekła/y::wściekła/y::szok::-Dhehehe dlatego wole wieczorkeim na spokojnie powrzucac naczynia do zmywarki i rano miec swiety spokój;)i też mam tak że jak już zalegnę to wstać nieumiem bo tylko ''jeszcze tylko tu cos sprawdze i juz ide''.''a jeszcze tu co tylko i juz napewo ide'':) heheh

Alex wczoraj miło a dziś do doopy..pisz co się dzieje.Utulimy:)

Bra
nawet się nie przyglądałam dokładnie tej fotce. Wspominałaś coś ostatnio o długości włosów i tak sobie popatrzyłam na tą fotkę i pomyślałam że to niedawno robiona.

reklama
Ojj Alex aleeee Ci zazdroszcze;)ja juz nie pamietam kiedy i gdzie ostatni raz wyszlam z kolezankami:-(a szkoda bo cheeetnie bym gdzies sobie wyskoczyla chociaz na chwileczke;/moze jak maly bedzie starszy to sobie to odbije;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry