reklama

Maj 2011

Dziewczyny przepraszam, że tak Was zaniedbuję, ale moja dobra koleżanka ma problem z mężem psychopatą i próbuję jej pomóc wyjść z tego bagna :/ Wcale nie jest łatwo. Generalnie jakoś tak przez cała sytuacje nie mam nastroju.
Przepraszam :/

Buziaki dla okrąglinków :)

Ostatnia edycja:
reklama
witam,
Karolq a jednak to były ząbki:) gratki:)
A wczoraj to widzę że popijałyście:) Ja ostatnio zrobiłam sobie ulubiony czekoladowy likier, no i "flaszkę" z mężem wypiłam a drugą miałam wczoraj, no ale jakoś niedobrze mi było bo przyszła mi wczoraj paczka z avonu (bo jestem konsultantką) i się nawąchałam zapachów że mnie aż mdliło, a z racji tego że w post z mężem nie piję to likier poczeka w lodówce i będzie mnie kusił:)
Jolek ja też uwielbiam słodkie winka:)
Agacio, Alex moje samopoczucie też dziś nie najlepsze
Alex buziak dla Oliwierka za 9 miesięcy:*
Bra gratki za ząbka
Ypra to oby Krzyś się dał wam dziś wyspać, buziak za 10 miesięcy:*
Gag
u nas tak samo wojna o komputer:)
młoda a ja widziałam na wątku dotyczącym hobby że ty haftujesz:) jak miło bo mnie haft itp. bardzo kręci:)
martusia witam po sąsiedzku bo ja z Rydułtów:)
basiekkk buziak za 9 miesięcy:*

dzień dobry śliczne!

ja na chwilkę, bo mam u siebie dziś siostrzenicę :tak:
okrąglinkom buziaczki :*
żelka mam nadzieję, że uda ci sie pomóc tej koleżance! &&&

Dziewczyny no masakra, nie chce odejsc bo jej powiedział, że zabierze jej dziecko ...
Wczoraj siedział cały dzień u niej w pracy sprawdzał czy z nikim się nie "kur***wi", w między czasie poszedł i pobił jej byłego narzeczonego :angry::angry::angry:.
Przestał chodzić do pracy tylko ją śledzi, kontroluje smsy, każe przepraszać za urojone problemy itd., zaczyna ją szarpać i podnosić łapska ...

po prostu MASAKRA.
Zabieram ją dzisiaj do siebie do rodziców (ojciec jest prawnikiem i emerytowanym policjantem - to jej wyjasni) wytlumacze jej wszystko i bedzie musiała podjąc jakąś decyzje, oby słuszną.

Buziaki dla okrąglaków

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry