reklama

Maj 2011

reklama
Cześć laseczki :-)
miłego i ciepłego dnia, za chwilę lecę do biura, ale mi się nie chce.aniu udanego pierwszego dnia w pracy.
coś miałam jeszcze ,ale zapomniałam:sorry2:

Witam i ja.
A ja bardzo chce isc do pracy, ale musze najpierw cos sobie znalezc, bo do lodziarni nie wracam.

Teraz zjem jakis jogurt i poki maly spi to poszukam cos w necie, moze cos znajde.
Milego dnia.

karolka to niewesolo u Ciebie, pamietaj ze nam zawsze mozesz sie wygadac, postaramy sie pomoc w miare mozliwosci:* a zatoki lecz jak najszybciej, wiem co to za bol, kilka lat probowalam sie tego dziadostwa pozbyc!
Zdrowka dla Oskarka.
ania nie bedzie tak zle, wdrozysz sie w tok pracy i dni beda szybko lecialy! zobaczysz:*
jolek ja miejsce na ciasto zawsze znajde, co zreszta widac po mnie :-D

Hej Kobietki:)
już po wszystkich odwiedzinach i spotkaniach ufff...
ale sterta naczyń czeka!
Aniu udanego pierwszego dnia w pracy:)
Karolka trzymaj się kochana, dużo zdrówka dla Ciebie i Oskarka. Mam nadzieje,że z M się ułoży!

u nas piękna pogoda, słonko!!!!!!! a jak u Was?

Witam
my spędziliśmy rodzinny weekend byliśmy u rodzinki w Oxfordzie no i Nadia zadowolona bo tam jej kuzynek jest ma już prawie 3 latka ładnie się bawili tylko kilka razy trzasną ją w główkę to traktorkiem to książką a jak mu przeszkadzała bo na drodze leżała to i ręką ją trzasną ale ona dłużna nie była włosów to mu chyba połowe wydarła. No ale zabawe mieli i śmiali się cały czas. No i Nadia uprawia wspinaczkę coraz lepiej jej to idzie łapie się uchwytów od szuflad w komodzie i podciąga się jak już nie dosięga z ziemi do uchwytu to nogami zaczyna na nie wchodzić, więc nie mogę jej położyć na podłodze w sypialni i dogorywać w łóżku bo zaraz się wspina.:dry: Lecę teraz chatę ogarnąć i poczytam potem.

styna - no to niezła akcja małych rozrabiaków

My wczoraj też na imprezie imieninowej, młody z rąk do rąk a potem z dzieciokami po podłodze latał.
Dziś przespał pierwszą noc od 2 tygodni. Ja dalej padnięta, do pracy chodzę, w domu jakoś ogarnąć nie mogę bo mi się nie chce. A moja gaduła właśnie przydreptała i chce się do klawiatury dobrać...

reklama
Się witam i o zdrowie pytam:)
Pogoda okropna u nas, wieje i pizga. Marti od kilku dni w chacie koczuje. W sobotę wyszłam z nią na chwilkę, ale po 5 min. wróciłyśmy do domku bo tak wiało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry