reklama

Maj 2011

reklama
zapomniałam dodać, że rano wymyśliłam nową zabawę w "panią gaciochę" :-D sięgałam do szuflady po gaciochy i cos mnie natknęło by nałożyc je na głowę. ile radochy miałaaaaa, śmiech na całego , szczególnie jak pani gaciocha chciała juz pójść do łazienki a nie mogła :-D:-D:-D

Witam wieczornie u nas zęby ciąg dalszy to się chyba nigdy nie skończy tracę już nadzieję.
Buziaki dla okrągłomiesięczniaków:-)
Ypra ja tak miałam co 45 do 60 minut masakra teraz jest trochę lepiej ale nie dużo. Zauważyłam ze Nadia potrzebuje poczuć mnie więc kładłam ją jakiś czas spać na mojej bluzce którą cały dzień nosiłam trochę to pomogło.
Jolek tak nie daje sobie w kasze dmuchać no i pokazuje pazurki. Niestety mi też i dzisiaj mi cały czas uciekała do kuchni ja krzyczałam nie ona odwracała głowę odpowiadała NIE z uśmiechem na twarzy i dalej swoje. :dry:
Aniu ciesz się ostatnim tygodniem. Ja wracam do pracy 2 kwietnia a już ryczeć mi się chce kurcze nie wiedziałam że to tak ciężko będzie. Powodzenia.

Stynka oj wyjątkowo boleśnie przechodzicie ząbkowanie:no: skończy się skończy w końcu muszą wyrosnąć, Franek nie ma jeszcze ani jednego:confused:

Uciekam spać bo jutro trup będę znowu
Dobrej nocki:-)

Kiedy będzie wiosna:dry:

Agacio cztery na raz jej idą i podejrzewam że to dlatego wczoraj wieczorem miala temperaturę i takie kupki rzadsze więc łudzę się że może wkońcu wyjdą.

Hej dziołchy, witajcie z rana.
U nas chyba lepiej, ale nie zapeszam póki co. Niestety nic nie chce jeść oprócz mleka, chrupek i biszkoptów. Wydaje mi się, że to chyba bardziej wynika jednak z ząbkowania niż z tej biegunki. Powiedzcie mi, jak długo u Waszych dzieci trwały te strajki jedzeniowe przy zębach?

Agacio, Karolq - cmokasy dla dzieciów!

witam "panie gaciochy";-) i inne majóweczki:)
Agacio, Karolq buziaki dla maluchów:tak:
Agacio ja tez się pytam gdzie jest wiosna?????!

Na dworze leje, Jaś nie odstępuje mnie na krok, jest mega marudny!
o widzę rozmowa o kremikach była- clarena-lubię! Teściowej na święta kremik z clareny kupowałam:tak:

reklama
wiosna była wczoraj,ale się zbyła bo dzisiaj śnieg sypie.Ble

agacio,karolq gratki dla Waszych szkrabów

Dzisiaj w domu siedzę,ale muszę popracować, no i trochę mi żal, bo byśmy odwiedzili któregoś kolegę a tu nie mogę.(ostatnio po naszej wizycie u kolegi 5,5 mc, nareszcie się przewrócił sam na brzuch ,bo do tej pory tylko leżał i leżał, leniuch jeden)
Po południu mamy kontrolę u neurochirurga,wiec też zmarnowane, bo dojazd w jedna godzinę minimum, a powrót pewnie ze 2 bo korki będą.
Dobrze, że mam pyszne bułeczki z jagodami i bitą śmietaną

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry