reklama

Maj 2011

Witam się ledwie przytomna mała daje popalić od 3 w nocy nie spała do 7 potem się zdrzemnęła 2 godzinki i znowu krzyk.
Jolek nie tak faktycznie jest ponieważ przeszłam na pół etatu to teraz nie dni się liczą a godziny no i w przeliczeniu godzin na dni wychodzi mi równo 7 tygodni.
Spadam jak nie usnę z małą to jeszcze zajrzę.

reklama
jolusia moja siostra jest w wawie na operacji oczu. jedno juz zoperowane,teraz kontrol i za dwa tygi znowu na tydzien wyjeżdża na drugie oczko. w tym czasie ja i mama zajmujemy sie małą :tak:

a ja miałam nie farbować włosów, bo jeden fryzjer element spalił mi je i kruszą sie jak diabli, ale dzis moja mama , która normalnie nie komentuje, powiedziała delikatnie, że ... widac mi odrost więc farba na głowie :-D

potrzebuję dobrego damskiego towarzystwa, najlepiej takiego, które tez ma czegoś dość, które napije sie ze mną wódki, choc na niby i posiedzi nawet w ciszy. jakies chętne?

Bra ja chętnie ja chętnie..tylko że ja wódki nie piję.Ogólnie kompan do picia ze mnie marny...Ale posiedzieć z Tobą mogę. Czy mogę zabrać Igorka ze sobą, bo nie chce go z durnowatym ojcem zostawiać!!!!!! Już mi idiota humor znowu zepsuł !

Dziewczynki wpadam tylko zameldowac ze moje przeziebienie okazalo sie angina i rozlozylo mnie na dobre, jedym slowem - zdycham...

Jak bedzie lepiej to wpadne.

Milego dnia....

Karolka faktycznie z Tobą słabo.Pisałaś przecież ostatnio,że w końcu do lekarza się wybrałaś i anginę Ci stwierdził. Kuruj się kochana.

Paulina szkoda gadać...kolejny raz gadał mi jedno a okazało się co innego :wściekła/y: I weź tu z takim gadaj!
Jestem ciekawa czy teraz jakiś konsekwencji jeszcze z tego nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!

jak najbardziej dzieci chętnie widziane, miejsce jest :tak: jak nie wódka, to mam tez inne sponiewieracze, np kawę inke i takie tam :-D oferuje również maseczkę z żółtka na włosy :-)

ps chłopy są goopie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry