reklama

Maj 2011

Hej:)
Jaipur piąteczka dla Juniorka:tak:
Madzik buziaki dla Juleczka:-)
Joluś ja jestem chętna na wase i twarożek:tak: już mi slina po brodzie cieknie!
Ania dziewczyny mają rację ciesz się wolnym i czasem spędzonym z Darusiem:)
Agacio TY szybka babka Jesteś:)

Jaś śpi, ja piję kawkę i maluje paznokcie:) wczoraj odwiedziły mnie dziewczyny, ale było głośno! Pozniej zakupy, meczyk i Jas poszedł spac o 23....
Dziś jade po P do pracy i tez musimy sprawy pozałatwiać.
Pogoda znów do d...
Miłego dnia!

reklama
Witam się laski
Pogoda cudna!!! I humorek dopisuje. Dzwoniłam już do babci, rozkazałam długo spacerować z Klusią:-). A jak ja wrócę wyjdę z nią jeszcze na godzinkę, a co:-). Roboty mam dzisiaj dużo:confused2:, ale nic tam szybciej zleci mi czas.
Ja już po śniadanku, ale na Jolki śniadanko ślinka mi leci.
Olo, Julek - buziaki dla Was chłopaki*
Moje szczęścia gratulujemy ząbka
Jaipurek dobrze, że Ty ZEN dziewczyna i nic Ci nie straszne:-) Udanej imprezki:)
Bra kochana dziękuje, że się martwisz przyzwyczaiłam się już do tych pobudek Martysi i w sumie w ciągu dnia nawet funkcjonuję na szczęście nie są to długie pobudki, mamcia utuli i można spać dalej.
Tak bardzo się cieszę, ze mimo, iż nie spędzam z małą 100% dnia jestem jej potrzebna:-) i jak tylko wracam z pracy, wręcz wyrywa się babci, żebym tylko wzięła ja na rączki i przytuliła:-).
Żelka tęskniłam:zawstydzona/y:

Wiecie , że jeszcze jutro i weekend:)
WIOSNA:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
poczytuję ale jakoś weny brak. tyle dziś wody piję, że co chwilę do wc biegam.

basiekk malutka wie co najlepsze - czyli mamusia :-)

u nas nocka , oprócz tego, że obudził się o 1 i śpiewał to ok. no i co 3-4 godziny jedzenie. kiedy to się skończy :sorry:

Joluś - nie to, żeby specjalnie:-):-). A nocka dużo lepsza niż poprzednia, ale i tak jakieś 7 pobudek było. Muszę przeczekać. Nie mam wyjścia. Ale dzisiaj mam mega humor, nikt< z wyjątkiem teściowej:confused2:> nie jest w stanie mi go zepsuć.

witam:)
basiekkk to podeślij trochę słoneczka, u nas wczoraj była ładna pogoda i dziś myślałam że się przejdziemy na spacerek do prababci, a tu lipa.... pogoda nic tylko spać się chce, więc właśnie kawusie piję
mojeszczęścia gratulacje ząbka:)
jaipur buziaki dla Olo:*
madzik buziaki dla Julka:*

reklama
Witajcie,
roboty jak zwykle full:baffled:
troszke nadrobiłam.

alex - ja przedwczoraj posadziłam małą pierwszy raz na nocnik, tak tylko, żeby się oswajała i psipispsi mówię do niej i nagle słyszę, że siusia:-D. ale wczoraj już nam się nie udało:-)

No, humorek wrócił. Przyszła pierwsza po porodzie @, bezbolesna, taka "delikatna" jak nigdy:-D

Dobrego dnia, bo nie wiem, czy jeszcze dziś zajrzę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry