reklama

Maj 2011

reklama
a ja wciągnęłam na kolacje fasolke po bretońsku:-D będzie romantyczna atmosfera :-D:-D
dzisiaj w robocie byłam do 18.30,więc trochę poszalałam.Właściwie to mogłam wyjść o 16, ale miałam wizję niesamowitych korków, więc pomyślałam sobie,że to już do 19 zostanę.Po 18 już nikogo prawie ni było, przylazła sprzątaczka, więc wymyśliłam sobie,że pójdę niedaleko na pazurki.Zadzwoniłam, umówiłam się, ubieram się a tu patrze do torebki-nie ma portfela.Więc skoro się już ubrałam to zabrałam swoje graty i zapakowała się w auto.O dziwo, korków brak było. Poza tym to dzień był nieco napięty, baby ryczały :cool2: a faceci mordę..:sorry: Potem były do mnie pytania na osobności, czy jutro też będzie taki dzień, bo nie dadzą rady. Nie będzie, bo mnie nie będzie:-D:rofl2: i w piątek tez chrzanię to :-p

nooo,ale na tą ogórkową to mam smaka.Jutro będzie!!

Witam kurcze nie było mnie cały dzień praktycznie w domu. Wogóle to masakra jakaś mała przez te zęby co chwilkę się wybudzała o 3 się obudziła na dobre z krzykiem i tak do 6:30, usnęła na godzinę, i wstała marudna. Do tego wszystkiego dzisiaj miała jeszcze szczepienie. Już się raz wybudziła dostała nurofen i zobaczymy co dalej. No i jeszcze w pracy byłam okazało się że szefowa się pomyliła i wpisała mnie w grafik od przyszłego poniedziałku ale delikatnie jej powiedziałam że chyba na łeb upadła i nawet nie zamierzam przyjść. Przeprosiła i powiedziała że oczywiście jestem na urlopie do 2 kwietnia. No i jeśli chodzi o urlop to po przejściu na pół etatu mam teraz 7 tygodni płatnego urlopu:szok::szok::szok: Na pełny etat miałam 6.
Bra hahaha dobrze że nasza miska od kota jest daleko ale za to Nadia próbuje się nauczyć obsługiwać automat:-D:-D:-D No i faktycznie jest wszedzie wszystko musi sprawdzić dzisiaj kwiatki poprzewracała jak ja kawę sobie rano robiłam:confused2:
Basiek współczuję nocek i rozumiem u nas też tak jest mimo że Nadia już nie je w nocy to i tak się budzi. Myślę że trzeba to przetrwać wkońcu musi minąć.
Jolek Super że spacerek się udał.
Żelka gratuluję ząbka i gryzienia, no a koleżanka pewnie kiedyś zmądrzeje aby nie było za puźno.

Melduję się pierwsza na posterunku:-)
Ależ jestem do bani, ledwo zipię, a niczym się wczoraj nie zmęczyłam. To wstawanie o 5 rano mnie kiedyś wykończy. I to tyle chyba co mam na razie do powiedzenia:-D
Ale uprzedzam, że robić mi się dzisiaj nie chce, więc pewnie zajrzę do Was w ciągu dnia kontrolnie;-)

madzik grabka dla Julka na 9mcy

wstaliśmy.a po 13 jedziemy do kolegi robić bibkę- tort będzie- bo to będzie podwójna okazja- 2 Aleksandry- juniorek starszak 10mcy i 6mcy gluta.

reklama
Witam się z kanapeczką w ręku:) Dziś serwuję twarożek z rzodkiewką i koperkiem a do tego pieczywko Wasa. która chętna lub głodna ZAPRASZAM:)

Styna to pomyłka z tym urlopem czy tak faktycznie jest???

Madzik
nie chce Ci się pracować, mi też się nic nie chce.Ciemno na podwórku, mam wrażenie że zaraz niebo spadnie na ziemię! Buzaiki dla Julka:*

Jaipur no to udanej imprezki. Buziaki dla Starszaka Juniorka i gratki dla małego półroczniaka :*:)

Ancia ty przestań myśleć o pracy.Ciesz się wolnym i synkiem słodkim:)

Agacio widzę Ty dziś robotna od rana jesteś..zapraszam na kawkę ( przy okazji pomożesz mi sprzątać :-p:laugh2:)

Ewcia znikłaś nam ostatnio, ale standardowo buziaki dla Mikołaja :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry