reklama

Maj 2011

reklama
aina uwielbiam jabłecznik z budyniem, ah byle do kwietnia ! :-D makowce i wszystkie inne słodkie tez uwielbiam, chodźcie babki do mnie czym prędzej :-D zjem wszystko - jak będzie trzeba , jak wy nie będziecie chciały :-D

sylwia kurcze daj znać jak tam sytuacja się rozwija :-(

basiek kurcze, często się budzi, ale na pocieszenie , to napewno z tego wyrośnie :tak: ... jak ty kobieto funkcjonujesz w ciągu dnia... ???

paulina ja dziś sama w domciu więc przepis na życie oglądam musowo :-)

joluś u nas pogoda też super, aż chce się żyć :-) spacerek 1,5 h zaliczony, akumulatorki naładowane :-)

Hej dziewuchy!
Witam się po przerwie. Komputer mi się posypał i odświeżanie, instalowanie wszsytkiego od początku zajęło troche czasu.
Postaram się Was po nadrabiać, chociaż wątpiwszy czy mi się to uda :zawstydzona/y:

U Nas wszystko ok, kolejny zębisko wylazło ... moje dziecko nauczyło się ładnie gryźć i połykać, więc bez obaw podaje mu rzeczy w kawałkach (w końcu! się nie dławi).
Z M kryzys ... a koleżanka o której pisałam (ta od psychopaty). Postanowiła ostatecznie dać szansę temu #^*&*))_^$^&%#@, więc ja już nic nie moge zrobi, co chciała to ma i juz.
Buziaki, lece poczytać.

cześć dziewczyny,

ja jeszcze w pracy:eek: a wczoraj popracowałam tylko do 2 więc nic nie przelewam koleżance H.:-p
ale dzisiaj było nerwowo,na szczęście siła ZEN jest ze mną:rofl2:

przez ten zasrany:eek: mecz pewnie są mega korki..

Mojeszczęścia gratuluję ząbka:)

Żelka witaj. Nie tylko u Was kryzys. Gratuluję Tymonkowi ząbka i postępów w gryzieniu i łykaniu:)
Koleżanka ma co chciała :/

Jaipur słyszałam,że u Ciebie w mieście ma być centrum dowodzenia na euro. A jak tam lekarz dzwonił do Ciebie w sprawie Juniorka??

Bra u mnie też akumulatorki podładowane aż mi się spać całe popołudnie chce :-D

jolek może i jest,ale nie zainteresowałam się tym.Zresztą ośrodek szkoleniowy policajów daleko, za to gag ma pod nosem:-p
zdziwiłam się, bo korków nie było na mojej trasie.uff Lekarz nie dzwonił, więc mniemam ,ze wszystko ok.

Witam się :-)
Jolek lekarza pytałam, a on na to że z czasem mu przejdzie:wściekła/y: tyle w temacie. Gratuluję długiego spacerku. Nam się udało ponad godzinkę :-)
Basiekk łączę się w bólu, u nas Krzyś też bije rekordy. Odnośnie urodzin, to byliśmy dziś u siostrzenicy męża 8 lat skończyła, a właściwie 2 ;-)
Mojeszczescia gratuluję ząbka :-)
Może udałoby się nam też przepis na życie obejrzeć. Mały tak jak wczoraj wstał o 6, miał tylko 1ą drzemkę 30 min. i teraz po kąpieli padł. Może 2 godz. będzie spokoju. To jego rekord ostatnio.

Jaipur mam nadzieję,że lekarz nie zapomniał sprawdzić i że faktycznie jest wszystko ok:)

Ypra
a u Was...super podejście lekarza. Trzymam kciuki,żeby faktycznie Krzyś zaczął jak najszybciej zaczął wyrastać z tego.A może na nowym mieszkanku mu się poprawi :-)

Głowa zaczyna mi pękać.Młody zasnąć nie chce.Chyba dzisiaj padnę przed nim:/

reklama
Hej

Piekny i cieply dzien u nas! Slonca duuzo :) ..a wczoraj zima byla..potem deszcz hmm.....

Jolus ja tez dzisiaj po 1,5 godziny spaciren, dostalam chyba ataku tlenowego i bardzo bylam spiaca popoludniem... zupka ogorkowa? hmmm, jadlam przez ostatnie 3dni - tez moj B nagotowal :P ..ja dodalam tylko jogurtu i koperku swiezego i byla pyszka!

Jaipur - dobre wiesci znaczy sie, to oby lekarz juz nie zadzwonil :)

Basiekk - omg... wspolczuje, ja czasem wstaje te 3, 4 razy i mam dosc.. Mam nadzieje, ze taki wynik juz sie nie powtorzy! Trzymam &&&& :*

Bra - odpoczywaj kochana! Ale masz dobrze, mmmm :))

Sylwia - no byloby pieknie i u Ciebie .. tylko co z mlodym? kurcze daj znac jak sytuacja!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry