Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I faktycznie, przepracowujesz tego swojego małżonka, biedaczysko nie ma życia z taką żoną heterą;-)
Życzę Polci bycia ZEN, niech wykrzyczy to sztaństwo z siebie i wróci do grzeczności:-)Hejka.
Madzik Lepi nie zapracowujcie się zbytnio
Kumpel do mnie od razu podleciał, ze szefowa chce ze mną rozmawiać. Oboje mieli miny, że aż strach, więc tylko w myślach akt strzelisty i z miną pokerzysty usiadałam na wskazane miejsce. Czułam się jakbym miała dostać co najmniej zwolnienie dyscyplinarne ....Szefowa była na jakiejś naradzie i musiała sie przed wszystkimi tłumaczyć, dlaczego tak mało decyzji napisanych. Ja je piszę. Inne powiaty pisały od 2006 roku, a ja od stycznia.... no i powiedziano mi, ze do końca roku mam czas. A tu nagle okazuje się, że w czerwcu ma być mega kontrola i wszystko powinno być zrobione. Dla jednej osoby to jest niewykonalne. No i szefowa z miną co najmniej przerażającą mi to mówiła. W końcu inni w miarę możliwości będą mi pomagać. Ale tym samym nie mogę ani chwili się obijać. Fakt, trochę na bb siedziałam
, ale niewiele... NIe mam sobie za wiele do zarzucenia

no ale to psiapsióła więc w dobrej woli?

no naprawdę bidulek jakby jeszcze jedno miał umyć to już respirator trzebaby było podłączyć

mnie też rozbawił Twój M
ale coś z nim nie teges ostatnio nie wiem o czym on myśli

A to siostra może niespodziankę już do samego porodu będzie miała?
stawiam na zęby bo łapka w buzi cały czas ślini się jak rasowy pies i czasem przy karmieniu zapłacze pewnie łyżeczką podrażniam niechcący dziąsełko. Nocki też z doopy budzi się często i stęka. Jestem padnięta za dnia muszę wędrować za nim, pilnować żeby sobie tego jednego zęba nie wybił.... Ale na pocieszenie koleżanka mi zawoferowała pchacz po swoich córkach więc chętnie przygarniemy

Gratuluje Lence zębuszków:*