• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Oj tak Madzik szkoda, mi też wiecznie mało tego urlopu. Przed urodzeniem małej miałam mnóstwo zaległego, wykorzystałam go po macierzyńskim, a teraz jakoś tak lipnie, bo a to szczepienie, a to choroba. U nas w pracy jest o tyle dobrze, ze mogę wziąć urlop z dnia na dzień, nie muszę go wcześniej planować, bylebym tylko roboty żadnej nie zawalała. A i tak nikt za mnie roboty nie zrobi.
Btw my jutro na szczepienie:tak:.
Kamcia dużo zdrówka, kuruj się.

reklama
basiekkk my też jutro na szczepienie. Tydzień kwarantanny minął i nie ma wysypki ospy ani u jednoego z moich dzieci, więc chyba ich obeszło z boku ;)
jolek ta 3 to z plusem oczywiście;-) A tak poważnie to jestem wściekła na ludzi z grupy. Powiem w skrócie: te 5 dostałyśmy tylko we cztery (ja i koleżanki,które ze mną siedzą). Reszta dostała po 4+. Babka sama nas doceniła,bo się udzielałyśmy i rozwiązywałyśmy zadania z ustawą,a reszta pierdziała w stołki. Więc postawiła naszej czwórce - po 5. A z kolejnych ćwiczeń był przeciek testu od innej grupy. Oczywiście było tylko "szu szu" po kątach, a jak zapytaliśmy czy mają cokolwiek, to powiedzieli,że nie. Test był mega trudny, a grupa podostawała prawie max punktów,nawet nieuki,które nie chodzą. A nasza czwórka po - 3. Jeszcze widzieliśmy bezczelne uśmiechy.
Trudno nauczka dla nas na przyszłość. Nie podzielimy się niczym. Kurde wyścig szczurów i zawiść i pół punkta w ocenie. Szok:no:

Persefona co za szuje, nie rozumiem takich ludzi!!
My po szczepieniu:)
Oli rozchodził sie na max'a. Maszeruje że ho ho ho.
Jutro może wybierzemy sie do fryzjera z młodym, ciekawe czy da sie obciąć!
Pozdrawiam!!

Basiekk, 3 dni pracy ? Ale fajnie, bo ja w piątek idę normalnie :/
Jolek, wygoń niepokój gdzie pieprz rosnie. Wiem jak takie coś męczy.
Ja mam niepokój od kilku dni, bo Mat jutro na tą wycieczke jedzie :(
Kamcia, bidulko. Zdrówka zyczę. A kto sie laskami zajmuje?
o kurcze, Futrzaczku, nie obyło się bez antybiotyku? No szkoda... ucałuj Szymka.
Lepi, zazdraszczam wolngo piątku. A urlop masz , czy ogólnie Wam pofolgowali?
madzik, pomyśl w piątek o mnie, że też za biurkiem siedzę, to Ci raźniej będzie.
Persefona, jak patrzę na moje koleżanki studentki i sobie przypomnę moje study, to siem cieszem że jestem juz po.
Alex, Oli do fryzjera?! Aaaaaaaaa!!!!!!!

persefona - ale wredoty! współczuję współtowarzyszy nauki... szkoda słów.

matusia - biorę urlop. majówkę miałam krótką, to chociaż teraz bedę z M, bo też ma wolne. Najgorzej, ze urlop letni tylko częściowo będziemy mieli razem:-(:wściekła/y::-(, bo kumpel chce w tym samym czasie i jakoś się musieliśmy podzielić:-(.

u nas jutro przerwa w kontroli, bo kontrolujacy do lekarza idzie:-). ale facet czepia sie wszystkiego:wściekła/y::szok::wściekła/y:.

Lepi może wsypcie mu coś na uspokojenie do kawy :-D:-DTo co przez jego wagary kontrola się o jeden dzień przedłuży???

Matusia chodzi o tą wycieczkę zagraniczną?????? i jak wczoraj Mateuszowi turniej poszedł?

Hmmmm ja właśnie przeglądałam oferty szkół policealnych. Oczywiście nad kosmetyką się zastanawiam. I waham się wypełnić papiery czy nie:hmm:

persefona mi nigdy takie akcje nie przeszkadzały, trzeba być ZEN.Debili nie brakuje, poza tym uczysz się dla siebie a nie dla ocen.Osobiście nie przeszkadzało mi jak dostałam niższa ocenę a wiedziałam ,że znam materiał.A głupków cieszących się,że mają 5 bo naściągali rynek pracy potem weryfikuje.Trudno takie życie, to naprawdę nieważny szczegół, żeby psuć sobie dzień.

jolek
dawaj dawaj, zawsze to coś więcej, a co tam.
co do Twojego pytania, to pracę już napisałam na podyplomowe, a dr lezy odłogiem , tzn koncept jest, seminaria zaliczone ale jakoś nie mam zapału tyle do pisania.Ale u mnie to jak w kalejdoskopie, zawsze coś się zmienia, zawsze coś trwa itd.

Ostatnia edycja:
Persefona-Jaipur dobrze mówi :tak: choć fakt sama sytuacja może lekko drażnić!
Joluś, Matusia- dziękujemy! :* buziaki od Szymcia :* a no nie obyło się ale to naprawdę mała dawka bo tylko raz dziennie a chociaż poprawę widzę od razu bo dziś już o wiele mniejszy ma ten kaszel. :tak: zasnął też bez problemu :-)

oki zmykam na " horror " i potem wpadnę :*
aa a pro po wczoraj oglądałam okropny film i pół nocy myślałam o tym wszystkim film to "Pogrzebany " ehhh :-(

reklama
Jaipur dawaj dawaj...ty już na finiszu :P Kurde ja muszę dokładnie to przemyśleć bo kto w tym czasie z młodym będzie siedział??? Musiałabym się dowiedzieć od której się w piątek zajęcia zaczynają i co dokładnie z sobotami, bo pewnie wtedy M robotę by zarywał. Kurde coraz częściej myślę o tym żeby jakoś wykorzystać ten czas wolny od pracy i zrobić coś dla siebie no i dla dziecia. Matka bardziej wykształcona ma potem większe szanse na lepszą pracę :)

Futrzaczku cieszę się,że z Szymciem już lepiej :* A co Ty za horrory oglądasz??Ja tam nie patrzę na takie filmy bo potem sobie wkręcam głupoty :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry