• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Witam ciężki dzień za mną. Później popiszę bo muszę ryż ugotować bo z głodu padę:tak:
Hope mam nadzieję że nie urojona, nie nastawiam się się na nic, poprostu czekam co przyniesie los.

Witam sie;)

ooo to jolek wkoncu widzi jaki swiat jest piekny;P

Styna czekanie jest najgorsze ja bym nie wytrzymala pewnie i bym tez juz testowala;P a pozniej powtorki;p a z krwi kiedy mozna robic?

Basiek ksiazek nie czytalam;)

Maja wspolczuje nocki

Ja dzisiaj bylam w gorzowie papiery wszystkie mam wiec od wtorku juz do pracy;) Aj zaczynam sie denerwowac:P

Zuza prawie zdrowa wiec zaczyna sie ukladac;)

poziomki nie histeryzuj ;-) juniorek ma 37,8 jak się podnieci:-D
a serio to dużo zdrówka dla wszystkich chorujących i tych szykujących się aby do nich dołączyć.

Dziecię moje usypia, właśnie słyszę jak opowiada sobie bajkę.A mama sobie winko otwiera:-p i konsumuje szopską. Starego nie ma, to nikt mi nie zje i nie wypije:-D

p.s basiekk ja też książkowa, lepiej nie spać i książkę poczytać:-D

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj zrobiłam dżemor dyniowo-jabłkowo-gruszkowo- pomarańczowy:-D
Ciasta jakoś nie lubię, ale może nie znalazłam dobrego przepisu

na muffiny zapraszam jak ktoś chce, nie ma dużo bo 6 sztuk:sorry2:

reklama
Poziomki dużo zdrówka! Niech pozostała dwójka się trzyma.
A ja mam fazę na ostre i słone. Dziś zeżarłam 2 słoiki ogórków na ostro mojej roboty. Mama je zachomikowała u siebie. Krzyś mi przy 2im słoiku pomagał :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry