reklama

Maj 2011

Witam:)
Ale sie wynudziłam za wszystkie czasy na tym szkoleniu, dobrze ze już za sobą a kolejne dopiero za 6 lat ufff.
Ja niedawno dopiero usiadłam, bo sprzątałam chawirkę, bo Oli jak wracam z pracy nie odstępuje mnie na krok i nic nie daje mi zrobić. Ale to nic, cieszę sie każda chwila spędzoną z Nim, ostatnio wszystko jest na "nie" i na dodatek mówi to tak pięknie, ze az serce ściska.
Wszystkim choruszkom życzę dużo zdrówka:)

reklama
Poziomki Zdrówka, i siły dla ciebie będzie ci potrzebne ja przy jednej chorej mam problem a przy dwóch chyba bym w kosmos uciekła.
Alex u nas też jest "nie" wiem że to nie pedagogiczne ale czasami to aż się w głos zaśmieje:zawstydzona/y:
Ypra jedz jedz aby na zdrowie ci wyszło.
Jaipur 6 sztuk, to ty lepiej przepis daj bo to może mało być, a takiego smaka mi narobiłaś.
Karolka tutaj krwi nie robią, ale z krwi kilka dni wcześniej niż z moczu wychodzi.

Ostatnia edycja:
O matko znowu nowe katary??? jakas epidemia.. zdrowka dla choruszkow!!!!!!!

Jolek no ten katar ma Pola toz jej nie dam tego sudafedu ;-)

Basiekk
oj ja tez bym tak sobie posiedziala z ksiazka,,,, mam mase zaleglosci na polkach! uwielbiam, ale nijak sie wciagnac przy tym malym diabelku..

Ypra aaaaaaaaaa to wiadomo po co poszlas do mamy, sprzatac niby... ahaaaaaaaaa:-D

no no Jaipur Twoj dzemor przypadl<by> mi do gustu, to kiedy mam sie sloiczka spodziewac? :tak:
A te muffiny to chyba trzasnelas gotowce jakies z woreczka do pieca ... :PP

A ja z radosci, ktora zaserwowala nam Bubbles zjem zaraz wszystkie Biale Michalki w mojej okolicy!!!!!!:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witajcie;-) Znów dawno mnie tu nie było, ale teraz mam trochę luzu..Z dobrych wiadomości - obroniłam licencjat wczoraj, teraz jeszcze dwa lata mnie czekają...i niestety Kubuś się wczoraj pochorował - ma jelitówkę. Na szczęście przechodzi ją łagodnie, bez wymiotów i biegunki, tylko z wysoką gorączką 39 stopni. Poza tym u nas nie za ciekawie M. w szybkim tempie traci wzrok...lekarz z Łodzi powiedział, że nie ma szans żeby wzrok powrócił:-(No i chyba tyle z nowości...Muszę pocztać co u Was, ale dziś już padam po wczorajszej nieprzespanej nocy, więc życzę Wam spokojnej nocki i zdrówka dla małych chorowitków :*

Majowa witaj kochana:) Gratuluję obrony:) Zdrówka dla Kubusia i dla męża. A na tą kurację w końcu się załapał czy dalej przestój ???

Karolq już teraz mogę powiedzieć że widzę, odebrałam popołudniu patrzałki i świat znów jest wyraźny :):)
Powodzenia w pracy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Poziomka skoro u Ciebie choróbska panują to Igiego nie wysyłam:):)

Hope zdrówka dla Was.

Alex Olinek nadrabia chwilę bez mamci:)

Ypra mama kitra przed Tobą przetwory :dry::-D

Styna za szybko nie testuj żeby się nie zawieść jak coś my tu czekamy na wyniczki:)

Basiekk
... coś miałam napisać do Ciebie i mi z bańki wyleciało:(

Jaipur ja też poproszę troszkę winka:):)

Futrzaczka nie ma czyli małż powrócił :)

Maja nie wiem jak ja czytałam (aaaaa bez okularów więc wybacz:-p)...myślałam że to Ty masz znowu katar. Pola może mieć od wychodzących zębów.

reklama
Hej od rana!
Po 1. wspaniałe wieści od Bubbles!

Majowa, myślałam o Tobie ostatnio. Powiedz jak teraz sytuacja wygląda, na jakim etapie jest widzenie? Przykro mi strasznie, miałam nadzieję, że inaczej się to potoczy.
Basiek, książka brzmi ciekawie:)
Poziomki, współczuję, mam nadzieje, że choróbsko będzie łagodne, jeśli już musi w Was trafić:)
Jaipur, aleś mi smaka narobiła na te muffiny! Lecę przepis oblukać:)
Alex, raz jeszcze wyrazy współczucia z powodu szkolenia:) Jak ja nie cierpię tego BHP:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry