• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Marti tez kocha książeczki, najbardziej takie ze zwierzątkami, co chwila chodzi i mi pokazuje, gdzie gul gul <indyk>, kum kum <żabka> , muuuuu <krowa > i wiele innych, a jeszcze zawzięcie tłumaczy, ze krówka chce mniam mniam :-)- ma ich pokaźna kolekcję
Lepi super z tym wypadem, wypocznij :)
Poziomko-super, że Twoje dziewczynki lepiej:tak:
A ja za godzinkę pociskam do domu, ale się cieszę :-)

reklama
Lepi jedź i korzystaj nie wstydź się bo nie masz czego:-)
Joluś GRATULUJĘ dorosłego syna:-) ale dzielny!! Jestem w szoku:) Moja Lenka ładnie chodzi za rądzke Duduś nie chce ale nie wiem czy dały by rade na zakupy i na poczte:szok:
Zdjęcie karocy wstawie jak przyjdzie,tym razem model jedno za drugim bo obok siebie sie biją

I po jeździe :) Nie było źle, choć dziś pojechałam już troszkę miasta z obrzeży zwiedzić i zaliczyłam 3 ronda ;)

Lepi ja też jutro w Poznaniu :-):-)Ale niestety nie w spa tylko na zajęciach :confused2:
jolek nie będzie mnie tylko w weekendy. A tak postaram się nadrabiać :tak: Iguś jaki dzielny! Ja z moim zakupów na piechotę nie zrobilabym nigdy! On mi nawet na golasa ucieka z lazienki jak wode nalewam do kapieli!:shocked2:
basiekk jak mała super już mówi! Bo mój ostatnio to się chyba coś cofnął, bo na wszystko i wszystkich jest jedno słowo: MAMA:confused2:
madzik zdróweczka dla Julka :*
poziomka ty to kobeto masz podwojne wyzwanie jesli chodzi o załatwienie drobnej sprawy,więc wózek jak najbardziej sie przyda,by okiełznać maludy ;-):-p

U nas jak młody się śmiał przy przewijaniu, to podejrzałam,że mamy u góry lewą czwórkę i z prawej prawie prawie się przebiła.

Witam :-)

Przeczytałam ale nie wiem czy pamiętam.

Poziomki nowa bryka mówisz, a ja myślałam, że u tak starych niemowlaczków takie wydatki to już historia :-D
Jaipur jak dla mnie muffinki za zdrowo brzmią z przepisu :-D;-)
Jolek w nowych okularach będziesz lepiej widziała zmarchy u innych, mi zawsze ludzie brzydną po wymianie glasesów :-D
Persefona jazdy to frajda w porównaniu z egzaminami :-D;-) Także rozkoszuj się luzem :-p
Lepi czy w ramach odpoczynku będzie można przekąsić dowolne ilości arbuza? Ja też tak chcę :-)
Majowa bardzo mi przykro, że choroba postępuje i oczywiście gratuluję obrony! Tak to już jest, jedno się udaje, drugie nie, trudno się z tym pogodzić.

Miłego weekenda :-)

He he Igi jak chce to grzeczny jest:) Pierwszy raz taki spacer to się starał, podejrzewam że z czasem taki grzeczny nie będzie:/

Persefona jeszcze chwila i całe miasto zjeździsz????

Hope obym swoich zmarszczek nie widziała a innych mi wiszą:P

Poziomka ty to jeszcze Gabi masz do spacerów więc trzeciej ręki Ci brak.

Basiekk no i weekend:):)

Madzik to co kolejny dzień bez żłobka??? A z kim teraz Julko w domu siedzi??

Hehe bez wózka nie da rady niestety,sama ich nie ogarne:-D
Mama wsiadła w autobus do mnie o 16.00 ,miała dojechać o 18.15....dzwoni o 17.30 że jeszcze z Wawy nie wyjechała bo takie korki i remonty:szok:

Majowa gratuluję licencjata :) Życzę dużo zdrówka! Przykro mi że u męża się pogarsza :-(
Jolek ja mamie daję, a mama ich nie je, czasami sobie przypomni albo ja przyjdę powyjadam :-p
Poziomka cięszę się, że dziewczyny zdrowe. U Ciebie to wesoła gromadka, podziwiam.

Dziś był taki piękny dzień, że byliśmy ponad 2 h na spacerze. Mały tak jak Igorek na piechotkę choć wózek na zapas był pod ręką. Myślałam, że się zmęczy to będzie ładnie spał. Prawie mi usnął na huśtawce. Potem mu przeszło i tak mu przeszło, że dziś w dzień nie spał :wściekła/y: A wstał jak zwykle wcześnie rano! Mąż go właśnie kąpie i mama nadzieję, że nockę ładnie prześpi. Ta jego drzemka w ciągu dnia, to dla mnie takie naładowanie akumulatorków, a tak masakra. Ja zasypiałam na stojąco a Krzyś miał mega energii. Był chyba na Duracelkach.
A wiecie co dziś mnie mój synek zadziwił. Mówię do Krzysia, że ci się lewa skarpetka przekręciła. On mi pokazuje rączką na lewą nóżkę. Pomyślałam sobie że przypadek. Zrobiłam test - Krzysiu pokaż prawą rączkę, podniósł do góry, pokaż lewą - podniósł lewą :szok:

reklama
Ypra no to Igi po spacerku spał prawie dwie godziny bez dziesięciu minut. Krzyś zdolniacha, jak nie Ty to pewnie tata nauczył go odróżniać strony :-p

Poziomka i o której mama w końcu przyjechała??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry