• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam sie wieczorowo:)

Basiek Jolek a u nas ksiazeczki nie sa lubiane:( my wolimy pilki i kamienie:P

Lepi zazdroszcze;)

Jolek fajnie ze spacerek sie udal;) my tez czasem pojdziemy na nozkach do sklepu ale kurcze wole wozkiem czasem bo pol dnia nieraz idziemy;P

Persefona gratuluje zabka;) U nas 3 ida i dzisiaj kupsztale leca ale blizej konca juz;P

Ypra wow to masz zdolnego synka;)

reklama
Witam sie z wieczora, zimno w domku...

Lepi
- ciesze sie, ze taki jutro mily dzien Cie czeka! Moze migreny na jakis czas ustapia po dobrym masazu? :)) Korzystaj! :***

Poziomka - a czym to nasmarowalas dziewczynki, ze tak szybko pomoglo? nie cieknie im juz z noskow? U nas ten nowy katar raz jest raz nie ma, po poludniu bylsymy sie przewietrzyc na godzinke to zas kapalo.. :/

Persefona - szybko to prawko Ci idzie, fajnie, moze za niedlugo sama bedziesz juz na zajecia jechala ;)

Jolus - ale masz piechura!! Super :* My tez zaliczylysmy dzisiaj poczte, Polci sie najbardziej podobalo jak ja kolo okienka posadzilam :) To duza, stara, z przeszklonym dachem poczta :) Ladna. Nawet pani nas przepuscila, 'bo z dzidzia'! Szok, cala ciaze i okres noworodkowy moze raz sie nam to zdarzylo!

Ypra
- no niezle! prawa lewa prawa lewa prawa lewa :-D

maja i Pola się nie sfoszyła za "dzidzię? :-D
lepi nie ma co się strachać, fajowa sprawa, zamknij oczy i wymagaj:-D czyli jak coś nie tak, to zaraz komunikuj.Za mocno, za słabo itd.Generalnie to leżysz i pachniesz, bosko.Zazdraszczam i gratuluje wygranej i męża.

Ostatnia edycja:
czy ja tu dzisiaj zaglądałam?? :-p
styna kusisz ciastewm al niestety nie mnie :-p hhihihi bo ostatnio mieliśmy jeżyka z bananami i się objadłam :-p
ale widziałam na fb zdjęcia :-) super że spotkanko wypaliło :-)
lepi to miałas szczęście ... kurde szkoda żeby przepadł.. jak ja dostaję jakieś vouchery to tez pilnuje terminów :-p
persefona gratuluje ząbków
ypra no to mały zdolniacha :-)

Witam u nas dzien pelen wrazen. Dzieciaki bawily sie super. Przeszlismy sie na plac zabaw bez wozkow w rezultacie obia z Aga tachalysmy nasze klocuszki:) Filipek wyglada super wloski mu sliczne urosly. Rzesy ma dlugie ze nie jedna laska na nie poleci. Slicznie mowi i cudownie je. Apetycik ma i jak ladnie sam lyzka je. Az mi wstyd ze Nadia nie umie sama jesc. :confused: Okazalo sie tez ze Nadia jest zazdrosna o mame i jak wzielam Fifiego na rece to odrazu byl ryk nie spodziewalam sie tego. Szkoda ze musieli juz jechac. Jedynie moj kot ewidentnie odetchna z ulga ucieczka przed jednym dzieckiem jest wystarczajaco trudna ale przed 3 to juz wyzsza szkola jazdy.

styna zazdroszczę wam spotkanka :-) czemu kurde w irlandii nie ma nikogo poza mną :-(
fajnie że dzieci tak się super bawiły a kotu współczuję :-p hehehe

a ja mam dzisiaj coś zły dzień :/ nie doość ze mnie gardło boli to jeszcze Emma mnie drapnęła w oko :/
a na dodatek rozbolała mnie głowa.. jest zimno na dworze i cały dzięn będziemy zapewne siedzieć w domu :-(

Witam sie
Leje i zimno!!!!!!!
..niech zaczna grzac, prosze...

Styna
no to super, ze spotkanko sie udalo, ciacho smakowalo, kot przezyl :))
Vi zdrowka! ja tez sie obudzilam z bolem gardla... ;/ A dziewczynki zdrowe ??
Jaipur - :-D to byl nawet 'dzidzius', faktycznie lekko sie sfoszylysmy :-D

Nie mam mocy dzisiaj, chyba mnie polamalo z lekka, albo reumatyzm na ta zimnice wychodzi, nie ruszam sie dzis, plecy bolą... ale troche ogarnac trzeba, chociazby schylic sie do pralki zeby pranie wsadzic, a jest co :-D aaaaaa

no dziewczyny co Wy takie połamane, przecież tu sama młodzież! Zagonić partnerów do masażu:-p
U nas super dzień,jesteśmy weekend bez taty- pobudka o 6, łażenie w piżamach do 8, potem wyprawa na targ.Po powrocie obraliśmy owoce na przetwory, potem Olo padł a mama zasiadła do pracy.A owoce zasiadły w grankach i się robią na dżemik.Mniam.
styna ale to musiała być bibka, super!! a kotkowi przyda się trochę ruchu;-)

reklama
Witam:)
Ale się rozpisałyście....
My już zaliczyliśmy prawie 2 godzinny spacer (ale zimnisko z rana jest), dwie pralki powieszone, mieszkanko ogarnięte a teraz odpoczywam, Oli oczywiści śpi...
Majowa gratuluję obrony! A z powodu M. bardzo mi przykro... :(
Jolek ale Z Igorka super spacerowicz:)
Styna ja tez zadraszczam Wam tych spotkań, super ze fajowo sie bawiliście:)
Maja u nas od wczoraj juz grzeją tak wiec juz mamy ciepełko w domku:)
Vi zdrówka.
Lepi ale super masz z ta arbuzową przygodą, a męża masz boskiego że tak często wygrywa rożne rzeczy:)
Poziomki super, że dziewczynki juz zdrowe, a maścią Vic vaporub można juz smarować?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry