reklama

Maj 2011

Hejka. Zimnica u nas pomimo słońca. Coraz większy wiatr się w zmaga. Mamy kolejną noc zarwaną bo młody dostał kataru i problemy ze spaniem były. Dziś od rana mała przylepka jest ale tylko do mamy. Tata widać zazdrosny:P

Hope od jutra te zajęcia???? A to nie od października się studia zaczyna???????

reklama
jolek , Hope jak widac idzie się integrowac, to będą zajęcia integracyjne;-):-D
zresztą prawdziwe zajęcia (przynajmniej dla mnie) zawsze zaczynały się.. w listopadzie, trzeba było przyjść poznac wykładowców żeby móc potem posępić o zerówkę:laugh2: a wcześniej to jakies zawracanie głowy;-) i integrowanie się.

Witam i ja Nadia wstala jakas nie swoja dzisiaj kaszel straszny a wyrodna matka ja zostawila i ewakulowala sie do pracy. Tata narzeka ze nie chce jesc pewnie gardlo czerwone. Ok poczytam pozniej. Bo na fonie nie umie ja to z tych zacofanych co wola komputery. Tylko jeszcze jedno pytanie ktora zazdroscila mi pogody przyznac sie to wskocze i nakopie. Leje wieje zimno:confused:

Hejka

Filiś śpi , Szymcio z moimi rodzicami na wycieczce a ja poczytałam książkę i krzątam się z kąta w kąt ... tęsknie za mężulkiem!!!

wybaczcie że nie piszę może wieczorkiem bardziej ogranę... :((

Wróciłam!
Padam na pysk i najchętniej poszłabym spać,ale niestety dzieci nie dadzą. Młody wciąż wola: mama!mama!, a młoda chce nadrobić 2 dni zaległości o wszystkim mi relacjonując:confused2:
U mnie tez studia zaczęły się we wrześniu,więc teraz to róznie bywa. A my się wczoraj integrowaliśmy...z malinówką :-p:-):-p
Lecę,bo zaraz zasnę

Hej laski
Pogoda ładna ale zimno
Małe znowu pociagajace, ja nieprzytomna padam... Mama dzisiaj wraca do domu:((
Tęsknię za malzem....

Bubbles dobrej zabawy

Chorym zdrówka

Vick-a można stosować ale na posmarowana kremem skórę

Bubbles wypoczywajcie kochani. Mam nadzieję,że pogoda się poprawi:)

Styna zdrówka dla Nadii u nas też katar straszny, kaszel ciutke lżejszy:/

Futrzaczku, Poziomka współczuję tęsknotek :(

Jaipur dzięki :) Hope pewnie na tą 19tkę chce się wbić :P

Persefona widzę już się integruje ;-):-D

Poziomka szperałam dziś w necie i wyszperałam,że Vicka można od 3ciego roku życia stosować.

reklama
Witam się,
weekend minął miło, głównie po za domem. Nazbierało się zaległości w domu, trudno nie ucieknie :-p Pogoda ładna, ale wietrzna. Boję się czy małego nie przewiało, w środę ma szczepienie. Mnie trochę przewiało i nie mogę się zgiąć :-(

Życzę Wszystkim dużo zdrówka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry