• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Witam. U nas dziś było rano 1,5stopnia!Brrr...Musze Gabi kurtkę wyciągnąć z szafy! Młody jeszcze pociaga nosem-katar go szybko nie chce opuścić. Ja za chwilkę mam jazdę,a jutro jadę na zajęcia.
A w ogole szykuje mi się spotkanie klasowe-chyba w listopadzie :) Ma być takie z pompą-jedzonko i potancówka :P
poziomki tak tak, ja zaczęłam prawko. Bardzo się balam,ale muszę je ieć,bo mi potrzebne,więc idę na żywioł ;) Niedługo mam jazdę. A z choróbskiem sobie poradzisz-kopa w tyłek,syrop w gardło,malinowa herbatka i do przodu :)
Majowa gratuluję obrony! Czyli też wybierasz się na magisterkę? A jaki kierunek? Mnie już zostal ostatni rok. Pracę musze pisać :/ A z powodu M. bardzo mi przykro... :(
jolek jak dobrze,że świat stał się wyraxniejszy ;)
styna czekamy &&&&&&&
Futrzaczku poczekamy,a wy nacieszcie się sobą :)
jaipur uduszę! I jak tu człowiek może być na diecie???
Kamcia weekend się zaczyna,więc cisza będzie :) Ja jutro tez zmykam na zajęcia
Uciekam.Milego dnia

Witam się :)
Dzisiaj w świetnym nastroju:-), super wieści od Bubbles. Pogoda też ładna, dzisiaj piąteczek, żyć nie umierać.Wczoraj olałam obiad nie ugotowałam nic, za to cały wieczór spędziłam na tańcach z Marti:-D.

Futrzaczku cieszę się, że mąż jednak przyjechał, nacieszcie się sobą:).
Majowa gratki licencjata, przykro mi z powodu choroby męża, ale jednak mam nadzieję, że wzrok mężowi powróci. Zdrówka dla Kubusia.
Poziomko zdrówka dla Gosi i Idki i oby się pozostałe laski nie zaraziły :)
Jaipur co ciekawego czytałaś ostatnio? Koniecznie muszę Twoje muffiny zrobić w weekend.

Udanego dnia Wam życzę.

Hej
u nas piekneee slonce ale stopni tylko 8! ble ..
Jedziemy za niedlugo na targ, po duzo dynki, i po gruszki i sliwki itp..:-p

Jeeeeeeessssssssuuuuu ja te muffinki Jaipur juz dodalam do ulubionych mmmmmm ! jeszcze nigdy nie pieklam muffinek, chyba pora to zrobic :P

Majowa - witaj, szkoda, ze zdrowie m jednak tak podupadlo przez to sm... :/ jak z leczeniem, z lekami?

Witam wybaczcie nie odniosę się do waszych postów, ale na pewno mi wybaczycie bo jestem zajęta pieczeniem ciasta bananowego dla naszego Filipka:) Który za 2 - 3 godzinek przyjedzie z rodzinką na kawkę:)

Witajcie:))
Smarowania syropki itp pomogły dzisiaj dziewczyny jak nowonarodzone:-D
U nas dziś ładna pogoda i ciepło
Dzisiaj przyjeżdza moja mama a w poniedziałek powinina przyjść nowa karoca dla dziewczynek bo stara sie rozwaliła:wściekła/y:

Persefona &&&&&&&&&&&&&&& za prawko

Zdrówka wszystkim chorym:))

Witajcie babencje,

wczoraj nie wchodziłam, bo miałam taką megamigrenę, że ledwo przeżyłam w pracy. Całe szczęście, że szefowej nie było i mogłam tylko BYĆ w pracy, bo myślenie przychodziło mi z trudem...

basiek - zaciekawiłaś mnie tą książką, może kiedyś przeczytam.
poziomki - super, że choróbsko mija.
majowa - bardzo współczuję choroby męża, mam nadzieję, że leki jednak coś pomogą... a Tobie GRATULUJĘ!
jaipur znowu kusi pysznościami...
futrzaczku - super, że przyjechał mężulek, na krótko, ale zawsze coś :-)
styna - miłego spotkania, pozdrowionka dla Was wszystkich!!!

Wczoraj odwiedziła mnie przyjaciółka z mężem i moja siostra. Przyjaciółka - młoda mężatka podzieliła się wspaniałą wiadomością o ciąży :) , może też będzie majówczątko (termin na 30.04) - cieszę się tym bardziej, że choruje na zespół policystycznych jajników i mogło być różnie z zajściem w ciążę...

A ja jutro mam obiecany przez M dzień dla siebie. Jadę do Poznania do Spa na "Arbuzową Przygodę" :-D (wygrał dla mnie na dzień matki, ale nie maiłam kiedy wykorzystać vouchera), a później jak się uda - kawka z przyjaciółką ze szkolnej ławy:-)

aaaa, joluś, cieszę się, że przejrzałaś na oczy :-D

madzik - moja siostra już złożyła zamówienie na e-booka:-D, gdyby znalazł jakiś konkurs :-D:-D:-D

Prawdę mówiąc z naszej głupoty voucher o mało co by przepadł, bo przyszedł listownie kilka miesięcy temu i tak sobie leżał. Ja nie zaglądałam do niego, bo M pokazał mi w necie co wygrał. teraz stwierdziłam, ze mam wreszcie trochę czasu to go wykorzystam, patrzę, a tam termin do końca sierpnia:szok:, ale M skontaktował się z hotelem, że małżonka taka zajęta przy dziecku itp. i przedłużyli mi do końca września:-D. Ale mam nauczę:tak::sorry:

ale ja w takim miejscu nigdy nie byłam i jak pomyślę o peelingu i masażu, to z lekka się krępuję... tylko jaipur się nie śmiej ze mnie ;)

reklama
He he Lepi ubawiłaś mnie tym "przejrzeniem na oczy" :-D:-D Ale fakt faktem świat jest wyraźniejszy:)
Gratuluję "ciociu" oby psiapsiółka szczęśliwie donosiła zdrowe maleństwo:)
Arbuzowa przygoda brzmi świetnie:) Masz szczęście z tym Twoim M:) Baw się dobrze jutro i wypoczywaj:)

Poziomka cieszę się że dziewczyny zdrowe już:) Mama przyjeżdża to Cię pewnie ciut odciąży. Pochwal się nową furką:) Ja niedługo naszą czerwoną brykę z kantorka będę musiała wytargać:)

Maja udanych zakupów.

Styna smaczności. Wyściskaj Fifolka i całą resztę ode mnie:)

Futrzaczku
:*:*

Basiekk
my też uwielbiamy tańce z Igusiem:):)

Persefona
zimnica u Was straszna. Oj szkoła się zaczyna to znowu Cię mało będzie:(

Madzik jak tam Julcio się miewa???

Ja dziś późno bo wstaliśmy grubo po 9tej. Ogarnęliśmy się i wyszliśmy na spacer połączony z zakupami i zaliczeniem poczty bez wózka. Bałam się że młody nie podoła,ale dał radę i nawet był grzeczny. W nagrodę dostał książeczkę :) Igi uwielbia książeczki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry