Witajcie.
Przepraszam,że mnie ostatnio było mniej,ale znowu jak to czasem bywa u mnie,działo się. To znaczy-Gabi znowu się rozchorowała, dzisiaj byłam z nią u lekarza, bo kaszle. Na szczęście nie jest źle,więc może syropy pomogą.
Ja również bylam z sobą u lekarza, bo pobolewa mnie brzuch. No i mam podejrzenie wyrostka :/ Na szczęście nie jest źle. Dostalam tabletki, mam nie dźwigac-nawet mlodego! I jeść lekkostrawne rzeczy. A jakby ból się nasilił to do szpitala...

Mój M miał teraz imieniny, więc od czwartku miałam zapierdziel w kuchni. Najpierw piekłam ciasta do jego pracy (bo taki mają zwyczaj), a potem przygotowywalam żarełko na imprezę domową.
Młodemu zrobilam przegląd buźki, no i wychodzą mu cztery czwórki na raz! Nie ma gorączki,ale kupy wali takie,że hooohooooo....

Ponadto ostatnio zaczyna mi się wspinać po wszystkim, po czym się da!
W niedzielę mamy
6 rocznice ślubu. Jestem na zajęciach,ale niedługo,więc po południu powinnam być w domku.Zobaczymy czy M w ogóle coś zaplanuje....
Poziomki kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&& I co za pyszna kawusię z pisaneczkąnam tu pokazujesz,co?
Jolka witaj powrotem i GRATULUJĘ!!!!
Jaipur Prezes w takim królestwie dopiero może czuć się PREZESEM
Milla witaj powrotem i współczuję problemów.Mam nadzieję,żewszystko wyjdzie na prostą
Madzik zdrówka życzę. U nas Gabi znowu chora :/
Vi ale pyszny ten torcik.Sama pochłonęłabym go, bo jestemprzed @ i słodkiego mi się chce
Basiekkk zdolną masz córkę! Mój to tylko się klepie pokroczu jak ma kupkę i mówi z krzywą miną „Bleeeee”

Zdrówka wam życze
Hope życie studenckie nie jest łatwe, ale można z tym żyć.Jak to mówią: im więcej człowiek ma na głowie, tym jest bardziej zorganizowany
Styna jakbym czytała o swoim M. On też ma mnóstwo rzeczymogących „się przydać”, a ja mało miejsca w szafie :/
Alex zdrówka dla Olinka :*** I pędź do dentysty!
Karolq powodzenia w nowej pracy
Maja to ci Polka-Psotnica mała! Naszego łobuza teżinteresuje blat,tylko my mamy na gaz :/ A co do ząbków-witaj w klubie. U nasidą sobie na raz czwóreczki wszystkie cztery!
Jolek zdrówka dla was. A jak tam spotkanko ciociowe?