reklama

Maj 2011

Hej :-)

Basiekk- jestem jestem mąż w domciu już od wczoraj !!!! więc stąd mnie brak ,a teraz śpi biedaczek jeszcze więc nie chce mu klepać klawiaturą :-p;-) poczytałam wszystko - odpiszę wieczorkiem :*

Buziiii dla wszystkich! :*

reklama
Witajcie :-)
załatwiłam zasilacz i miałam 2 dni bez komputera. Siedział pod kołdtą i się zgrzał na amen. U mamy na szybko pocztę przejrzałam. Bez kompa to istna masakra :no:
Mały wczoraj znów nie spał w dzień, a dziś za to smacznie śpi.
jolek dzień z mamą bardzo miły, choć bywa czasami że mało się nie pozabijamy :-D Do pracy teraz raczej nie wrócę :-(
poziomki gratulacje, kciuki dalej trzymam. Dzieciaki się szybko zaaklimatyzują. Widzę to po dzieciach brata, wyjechali do Anglii nie znając języka. A teraz śmigają lepiej niż rodzice ;-)
styna współczuję znów upadku :-(
madzik dużo zdrówka!
jaipur gratuluję wygranej :-) Niech Juniorek szybko wraca do formy.
maja mały zajada i jajo i pomidora. Choć co do pomidora, to dłużej się do niego przekonywał. Gratuluję ząbka!

My dziś jeszcze z małym idziemy na kontrolę, niech go porządnie osłuchają i dość chorowania.

Witajcie w piątkowy wieczór:)
Dziewczęta moje drogie, sytuacja zdrowotna wygląda u nas następująco:)
W środę byłam z młodym u pediatry (chyba to już pisałam;-)) i było wszystko ok. W czwartek o 10.15 telefon ze żłoba, żeby po Julka przyjechać, bo przeziębiony i stan podgorączkowy i mu oczy ropieją. Chwała Bogu, że mam taką robotę, że mogłam wyleźć no i jadę. Przyjeżdżam, dziecko wychodzi uśmiechnięte, katar taki jak zwykle, więc myślę tragedii nie ma. Ropa owszem w kącikach oczu, ale bywało gorzej. Zanim dojechaliśmy do domu niestety ropy się zrobiły znacznie większe ilości. Na szczęście miałam w domu krople, więc dałam i dziec poszedł spać. Dzwoniłam do pediatry, brak już wolnych miejsc i przyjść jutro rano (znaczy dziś).
Ja poszłam z sobą do lekarza, zapalenie oskrzeli, antybiotyk i siedzieć w domu. Masakra.
Dziś byłam u pediatry, pierwotnie podejrzewała zapalenie spojówek, ale nic na to nie wskazuje, bo ropy dziś nie było, katar taki sam jak zwykle, dała nowe krople do oczu, opieka do środy i wtedy do kontroli, zobaczymy co dalej.
Jednym słowem sporo się dzieje, padam na pysk:)

Dziś humor całkiem niezły u mnie, mimo że wieczór samotny bez małża:) Pralka się pierze, wywieszę i spadam pod kołdrę, muszę się teraz wygrzać, bo rano o 6 pobudka:)

Miłego weekendu!

madzik ale się u Was porobiło, współczuję :-( Trzymajcie się ciepło.

A my po kontroli. Mały się napłakał i nastresował. I co się okazało - osłuchowo czysto, za to obustronne zapalenie uszu :wściekła/y: Antybiotyk dostał i kropelki do uszu. Stąd to jego marudzenie i nieprzespane dnie. A ja myślałam, że już lepiej, że przeziębienie mija :-(

Witajcie.Przepraszam,ze was nie nadrobie,ale mam w domu szpital :-(
Bylam z Gabi w poniedzialek u lekarza i bylo OK,tylko maly kaszel.Dostala syropki.Kaszel prawie znikl,gdy dzis o 3.00 rano dostala wysoka goraczke.Lekarz przyjal nas kolo poludnia.Wtedy miala 39,4st. Okazalo sie,ze to angina.Dostala antybiotyk i mamy po weekendzie isc na kontrole,bo nie wiadomo czy ropna sie nie zrobi,a wtedy tylko zastrzyki. Malo tego zauwazylam kilka plamek rozowych na ciele i czekam do jutra.Ciekawe czy to nie ospa albo cos takiego. Mlody ma nadal katar.Trzyma sie chlopak,ale nie wiem jak dlugo da rade z tymi wirusami w domu. Mnie gardlo juz boli drugi dzien...Ide spac bo w nocy znowu pobudka i zbijanie goraczki.Padam z nog.Dobranoc kobietu

reklama
Ja tak na szybko bo padam. Pochwaliłam się że roboty nie mam to dzisiaj myślałam że z pracy nie wyjdę. Zaraz mykam do łóżeczka filmik zapodać.
Madzik zdrówka, a te oczka to może alergia??
Jaipur tak wiem co robić tylko wiesz czasami jak coś kogoś tak blisko dotyczy to nie wiadomo jak się człowiek zachowa. Moja koleżanka z pracy piguła z doświadczeniem 55 na karku. Tydzień po śmierci jej matki miałyśmy zatrzymanie akcji serca, musiałam wołać aby ją zabrali bo kobieta się totalnie rozkleiła. Potem przyszła i powiedziała że wszystko stanęło jej przed oczami nie mogła się wogóle ruszyć. No ale fakt kurs każdy powinien przejść.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry