reklama

Maj 2011

Witam mam internet. W wielkim skrócie to ze staranek nici owulki nie było no i teraz nie wiem co dalej jak liczyć kolejne dni będzie@ czy nie będzie na forach zdania podzielone. W sumie wszędzie pisze może być ale nie musi:confused2: no i bądź tu mądry. Jajniki mnie ciągną od kilku dni masakrycznie no ale po za obserwacją nic więcej zrobić nie mogę. Pojawił mi się jakiś dziwny śluz w olbrzymich ilościach tylko nie wiem co on oznacza a tu nie ma ginekologa aby było do kogo iść się spytać. Nadia ma kaszel i już też nie wiem co robić syrop nie działa. Na szczęście te 4 na dole już prawie na wierzchu to może to trochę pomoże.
Madzik zdrówka dla małego
Alex w-40 ma właściwości natłuszczające w pierwszym momencie ale później jeszcze bardziej wysusza, pewnie ten koleś wam właśnie tym smaruje i to jest efekt. Polecam zwykły smar działa dobrze i na bardzo długo. Mój ojciec mi raz do roku smaruje (dlatego że zaczynało mi przednie piszczeć) i w zupełności wystarcza.

reklama
Basiek kochana, u mnie chrypy już nie ma. Wspominałam, że miałam zapalenie oskrzeli, czy nie? <Matko, już nie pamiętam co komu mówiłam:)> W każdym razie zjadłam cały antybiotyk, niestety kaszel został i jak chodzę dłużej to czuję jak mi coś jeszcze rzęzi na oskrzelach po prawej stronie, więc idę jutro do lekarza. Jak już mam siedzieć w domu to mogę się leczyć, inaczej w kółko będziemy się wszyscy zarabiać wzajemnie. W aptece w tym miesiącu już fortunę straciła, po pensji na kocie ani śladu, a gdzie tu do następnej... :)

Hejka. Kolejny dzień jakiś nie teges. Kiepsko spałam. Rano jakaś do doopy wstałam. Pogoda zapowiadała się super więc zaplanowaliśmy spacer. Był i spacerek były zakupki i powrót do domku. Igi pospał mi po powrocie tylko pół godziny i wstał z temperaturą prawie 39 stopni :eek: Czekamy na tatę, ma szybciej z pracy wyjść i podjedziemy do lekarza,żeby młodego obejrzał.

Futrzaczku a nie wiesz z jakiej stronki ściągał??

Madzik ojej to u Was kiepściutko. Biedny Julek. kto by pomyślał,że żłobek da mu się tak we znaki. A może przelicz ile Wam wychodzi żłobek (do którego prawie nie chodzi) apteka i Twoje zwolnionka, może lepiej w nianię zainwestować.

Co do żłobków to słyszałyście o tym żłobku we Wrocławiu?Co te baby z dziećmi robiły:szok:

Basiekk napisałam do nich maila ze skargo i jak do tej pory cisza!!

Alex zaglądałam mu do buźki ale nie widzę,żadnych zmian na dziąsełkach:( A jak Twoja mamuśka się miewa??

Milla pół roku to kawał czasu :szok::szok: Ja bym chyba nie dała rady, tym bardziej,że sama tu jestem. Tęsknota by mnie zżarła!! Trzymam kciuki za żłobek &&&&&&&&&&&

Styna no to kciuki zaciśnięte, zobaczymy co z tych staranek wyniknie &&&& Super,że masz już neta :)

Futrzaczku co z młodym... Osłuchowo ok, gardło leciutko czerwone.Nie wiadomo skąd ta gorączka. Lekarka kazała obserwować i wrócić jak cuś w czwartek piątek bo może to się dopiero cosik rozwija:oo2:jedno dobre z tego wszystkiego,że młody pierwszy raz od ponad tygodnia nie mędzi nie płacze. Cisza spokój aż mi tak dziwnie :sorry:

Futrzaczku ja mam luz ale wkurza mnie że tu nie ma ginekologa. Mam wrażenie że moje hormony jeszcze się nie uregulowały. No a dzidziuś sam wie najlepiej kiedy ma przyjść no ale warto wiedzieć kiedy jest owulka aby wiedzieć kiedy największa szansa.
Jolek a może to ząbki, Nadia zawsze przy ząbkach ma podrażnione gardło przez tą ślinę. Zdrówka.

Hej cioteczki:-)
Gosia jutro wychodzi ze szpitala...W KOŃCU!!
Próbuję się pakować ale jakoś mi nie idzie....:sorry:
Wiecie wk...wia mnie to że w gazetach i portalach piszą że Gośka wbiegła pod samochód :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: k..a gdyby wbiegła na ulice to może by zdążyła... Dzisiaj byłam na komendzie złożyć zeznania i cały wkó...w powrócił...:crazy:
Gosia ma przed sobą 3 tygodnie gipsu-dużo mniej niż sie spodziewałam:tak: Nerka niestety do usunięcia w najbliższym czasie.
dzięki za kciuki bo naprawde pomogły,zadziwiająco się wszystko uklada:******
Dzisiaj mamy z mamą mą winny wieczór :cool2::-p tak na rozluźnienie haha

Przepraszam że się nie odniosę do kazdego po kolei
Zdrówka dla chorych,radości dla smutnych i 2 kresek dla czekających:)

reklama
Witajcie,
jolek ciśnienie mierzę ja. Mam niby 3 razy dziennie,ale różnie z tym bywa. Co do Igorka to też mi się wydaje że to ząbki, może tymrazem tak bezobjawowo na dziąsłach i znienacka wyskoczy. O żłobku we Wrocku mama mi powiedziała i oglądałam Uwagę. Aż się poryczałam, jak zobaczyłam związane te maleństwa, masakra :no:
Mąż dziś słyszał, że macierzyński ma być od przyszłego roku, niezależnie kiedy dziecko się urodzi (ja wcześniej słyszałam, że od lipca sierpnia 2013)i się wybiera albo 6 m-cy 100 % płatne albo 12 m-cy 80 %. Pożyjemy zobaczymy, jak to ostatecznie będzie. Może się załapię.
Nie wiem czy z Wami się podzieliłam, że od środy jestem ciocią. U brata urodziła się 3 dziewczynka :-)
madzik współczuję, uczepiły Was się choróbska :-( Trzymam kciuki byście szybko stanęli na nogi!
poziomki bardzo się cieszę. A te nieszczęsne pismaki, to często poprzekręcają, trzymam kciuki za wyjaśnianie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry