reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Witam się poniedziałkowo,
futrzaczku - wymysliłas jakiś prezent dla tego 12-latka?? Zależy czym sie interesuje, co lubi, no i ile kasy możecie przeznaczyć. Fajne są lego technik, np:
LEGO TECHNIC 8068 - wawa dostarcze osob. (2870151312) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

LEGO TECHNIC 9393 Traktor (2875354723) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo coś do czytania, jeśli lubi np. komiksy.
A dla męża coś znalazłaś??

matusia - u nas ma byc żywa choinka, ale chyba musze kupić jakieś plastikowe bombki, albo inne nietłukące się ozdoby...bo nie chciałabym wyciągać resztek z bombek ze stópek Zochny.

alex - fajnie, że się trochę wybawiliście:)

basiek - jestem za. ja dopiero niedawno skończyłam czytać tą sagę Foxworthów ;) ogólnie wciągnęłła mnie, tylko 2 część jakoś mi nie pasowała, jakby w innym stylu napisana.

Nic mi się dziś nie chce, pogoda za oknem przymulasta, tak jak samopoczucie...

Witanko:-)

Fakt pogoda przmulasta, ale za tydzień Wigilia:-)

Jolek mam nadzieję, że to nic poważnego , zdrówka dla Słoneczka Igusia.
Dla wszystkich choruszków również zdrówka.

Hej piękne,
Jaka przymulasta, o so chodzi?:-D nową porcję śniegu mamy:-p
głowa mi peka, ale to norma co miesiąc, więc nie od pogody.
ale ten tydzień szybko zleci:-)

Witam i ja. U nad sliczne sloneczko i cieplo jest. Zaraz sie ubieram i lecimy zaplacic kaucje za nowa chatke. Umowilam sie z agencja ze wprowadzimy sie 25 a 28 musimy zdac stara chate co oznacza ze mamy caly wekend na przenoszenie sie.
Ja w tym roku odpuszczam sobie swiateczne porzadki. Bo skoro i tak sie stad wynosimy to bez sensu dwa razy sprzatac. Zreszta sily mi brak wiec tylko tak z wierzku posprzatam. Ogolnie jakas bez sil jestem ale juz zaraz 12 tydz. Wiec moze to sie zmieni. Dobra lece sie ubierac.

Hejka :-)

u Nas piekna pogoda , słoneczko świeci cieplusio jest :-) chatka przewietrzona na wszystkie fronty :-)

Lepidoptera- kotek ale to nie ja szukałam prezentu dla 12 latka :no: a dla męża nic nie kupuje bo zdecydowaliśmy się na wspólny prezent konsole do gier :-p;-)
Styna- fajne prezenty i super że z tą chatką już pewne , a porządkami to pewnie , nie przejmuj się :-)

Dzięki tak pięknej pogodzie okna przejrzały na świat( bo tak pewnie by do wiosny czekały :-D ) tylko jeszcze u Nas w pokoju trzeba machnąć , poprałam sobie pościel , koce . Ot takie tam. :-) ale za to fitnesu mi dziś nie trzeba :-);-)

reklama
hej :-) witam z południa :-p
kurde zimno dzisiaj u nas :/ normalnie wieje i leje .... szkoda że śniegu nie ma :-(
do tego ciągle się jakoś źle czuję :/
styna troszkę ciulowo że musicie się przenieść dzień po wigilli.... ja sobie tego nie wyobrazam żebym miała spedzić święta na walizkach :-(
rozumiem że sytuacja zmusiła .. ale chyba w takim wypadku bym się albo szybciej przeniosła i darowała sobie np tydzięń mieszkania w starej chacie , albo poczekała do nowego już roku ....
Futrzaczku to już porządki chyba masz skończone co?

My to tak pół na pół... musimy okna od zewnątrz pomyć ale nie ma kto , bo ja ciągle jeszcze troszkę niedoleczona , ucho mnie pobolewa... no i tak czekaja te okna , D nie chcę fatygować bo ten zas ma problem z rękoma i jak tylko moczy je w wodzie i wychodzi na zimne powietrze to mu pęka skóra :/ smaruje kremami róznymi ale to nic nie daje :/

dla przypomnienia dam link dotyczący świąt , prezentów i tp... ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/dziec.../gwiazdka-potrawy-prezenty-rok-po-roku-46280/

Do góry