reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia ja to bym chyba zawału dostała, szczególnie, że horrory oglądam przez palcem albo tyłem :-D

A propos lodowiska, my mamy w mieście na stadionie, 5 zł za godzinę, nic tylko jeździć. Tylko ja niestety nie mogę, córa z dziadkiem chodzi jak tylko ma czas, więc nie za często. Mają za to wyjścia w ramach w-f :sorry2:

zuza.jpg

Ta mniejsza jest moja ;-)

hope zazdroszczę...
sliczna mała..
a jak smiga... ohhh

chciałabym takie lodowisko gdzies blisko..
u nas nei dość że do najbliższego mam 100 km , to jeszcze za wejściówkę się sporo płaci bo to taka "wyższa atrakcja" jak nie mają lodowisk na codzień zimą;-)
to na sztucznych trzeba sporo zarabiać... yhhhh

dobra idę spać bo już z mężem po filmie jesteśmy opn zasypia a ja jerszcze stukam .. hihi

Przypominam o liście majówek (standaardowo)
oraz dodałam nowe ogłoszenia...
warto zajrzeć:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...ogloszenia-wazne-informacje-43745/index2.html

Ostatnia edycja:
Hope - wysportowana ta Twoja cora:) i zabezpieczona od stop do glowy przed urazami:-D
Kamcia - nie ogladaj tyle horrorow!!! a tak swoja droga to Vi musiala miec niezly ubaw jak zobaczyla Twoja mine:D

Witam sie piatkowo. Nareszcie koniec tego dlugiego i nudnego tygodnia sie zbliza. :D Ide zrobic jakies sniadanko bo P. na 10 jedzie na badanie zatok i nie moge go glodnego puscic, a znajac jegoto jak mu nie zrobie to poleci bez sniadania...
Milego dnia Wam zycze.

Cześć dziewczyny :-)
Ja też się cieszę, ze dzisiaj piątek :-) Jutro wolne nie trzeba iść do pracy :-)
Mam zamiar się wyspać . A co :-) Dobija mnie to wstawanie o 6 rano :)
Miłego dnia

Hej kochane!
U mnie przepiękne słoneczko świeci aż się chce wstać z wyrka i sprzątać:-)

Niektóre z Was piszą o pracy że fajnie że dzisiaj piątek - ja to już zapomniałam co to praca:crazy:
To dobrze czy źle ??? :-)

no właśnie, jolek, mądrze prawisz, dziewczę :-)

Zapomniałam dodać że dzisiaj mam sesję z brzuszkiem i się oczywiście stresuję czy w całości załapię się w obiektywie:szok:
i co mam ubrać ? i co zabrać ? jak się ustawić ? wrrrr..... :-)

reklama
Bez stresu kobieto bo wyjdzie nienaturalnie... Na pewno fotograf znajdzie taki obiektyw w który się zmieścisz :-p:-D
Już się nie mogę doczekać kiedy wstawisz fotusie...na pewno będą śliczne :):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry