reklama

Maj 2011

reklama
Motylku podziękuj małżowi ;-)
Karolka współczuję, pamietam jak mój ojciec chorował, bardzo ciężko to przeszedł. Okropna choroba. Najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarską.

Karolka spróbuj smarować się sudocreamem to powinno pomóc na swędzenie, i możesz też kąpać się w krochmalu, jak nie masz krochmalu dodaj po prostu mąkę ziemniaczaną do wody. Na pewno to bardzo nie pomoże ale ulży ci trochę.

Lepidoptera- dzięki za pozdrowienia i wzajemnie :-)

My po odcinku Dr. Housa ale ja uciekam bo mąż chce poszperać swoje sprawy na necie a ja poszukam jeszcze czegoś w TV.

Dzięki za troskę o Szymka - po leku gorączka spadła i teraz dokazuje łobuz ;-) ciekawe jak to jutro będzie ... oby zdrowo!

karolq- wspolczuje chorobska, napewno wszystko bedzie dobrze:)
futrzaczku - ciesze sie, ze Szymus dokazuje, to dobry znak:tak:
Ja cos mam problem z zasnieciem, moze za duzo wrazen jak na jeden dzien, najpierw biegalam po sklepach szukajac prezentu dla Oskarka, potem jezdzilismy z mezem za wozkiem i mebelkami, a jeszcze pod wieczor bylam na szkole rodzenia. Taki zabiegany dzionek:)

hihi zakupy do doopy:D bo jak przed wyjazdem bylismy zdecydowani na konkretny model wozka to po obejrzeniu go z bliska juz nie mamy swojego typu i musze zaczac szukac od nowa:) Co do mebelkow to ja juz mialam upatrzone (pisalam kiedys na zakupowym) komode i lozko z zyrafka i to kupimy tyle ze u nas w miasteczku komplet wycodzi 150 zl drozej niz na allegro wiec zamowimy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry