Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marzena mogłaś podjechać do innej lecznicy może by mieli na sprzedaż te kubraczki Zobaczysz za parę dni obydwie zapomnicie o tym zabiegu trzymam kciuki,żeby się szybko zagoiło
Kubraczek można też zrobić z koszuli dziecięcej. Kotka zachowuje się w typowy sposób, to półprzytomne snucie jest normalne po narkozie. Za 3 dni powinna dojść do siebie całkowicie. Chyba, że jest histeryczką ;-)
Karolka a kontaktowałaś się z ginekologiem, bo półpasiec jest faktycznie niebezpieczny w ciąży Jolek nie ma sprawy, chęci to ja mam gorzej z działaniem Marzenka dobrze że z kotkiem jest wszystko wporządku
karolka półpasiec niebezpieczny jest w ciąży przed 20 tygodniem, w poźniejszej ciąży jedynym zagrożeniem potencjalnym może być zachorowanie dziecka we wczesnym wieku.
Nie martw się, na pewno wszystko się ułoży :-)
Kamcia ja wiem,że wtedy byłam smarowana jakimiś śmierdzącymi maściami. Pamiętam że przy pierwszych smarowaniach wymiotowałam od tego smrodu.Wyglądałam jak indianin. Mi zaatakowało lewą stronę i pamiętam miesiąc siedziałam w domu.