reklama

Maj 2011

Styna dzięki za chęci:)

Marzena mogłaś podjechać do innej lecznicy może by mieli na sprzedaż te kubraczki :) Zobaczysz za parę dni obydwie zapomnicie o tym zabiegu trzymam kciuki,żeby się szybko zagoiło :)

reklama
Kubraczek można też zrobić z koszuli dziecięcej. Kotka zachowuje się w typowy sposób, to półprzytomne snucie jest normalne po narkozie. Za 3 dni powinna dojść do siebie całkowicie. Chyba, że jest histeryczką ;-)

Karolka a kontaktowałaś się z ginekologiem, bo półpasiec jest faktycznie niebezpieczny w ciąży
Jolek nie ma sprawy, chęci to ja mam gorzej z działaniem
Marzenka dobrze że z kotkiem jest wszystko wporządku

O ja pier***e karolka współczuję Ci!!!!!!! Miałam półpasiec w zerówce i pamiętam to do dziś, do tej pory mam blizny !! Co na to lekarze???

Dziewczyny!
Ale ładnie pocieszacie koleżankę:angry:

karolka półpasiec niebezpieczny jest w ciąży przed 20 tygodniem, w poźniejszej ciąży jedynym zagrożeniem potencjalnym może być zachorowanie dziecka we wczesnym wieku.
Nie martw się, na pewno wszystko się ułoży :-)

najlepiej zrobić badania przeciwciał wirusa HSV

Ostatnia edycja:
Kamcia ja wiem,że wtedy byłam smarowana jakimiś śmierdzącymi maściami. Pamiętam że przy pierwszych smarowaniach wymiotowałam od tego smrodu.Wyglądałam jak indianin. Mi zaatakowało lewą stronę i pamiętam miesiąc siedziałam w domu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry