Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no u nas ta wizyta u położnej to też z reguły w szpitalu, chyba że tak jak w moim przypadku położne mają dyżury w Przychodni więc nie muszę do szpitala jechać. No i na każdym spotkaniu ważenie, mierzenie brzucha, macanie brzucha, mocz, słuchanie serduszka maleństwa, no i co 2 czy 3 wizytę krew.

po jakim czasie pobierali wam drugi raz krew przy tej glukozie 75 g ? Bo mi po godzinie i jakieś dziwne wyniki mi wyszły :-( dzisiaj mam wizytę u gina mam nadzieje, że wszystko ok będzie

A ja kupiłam sobie *spam*, bo troche mnie wzieło przeziębienie, otworzyłam powąchałam i odstawiłam do szafy. za żadne skarby tego nie przełknę. Jak powąchałam to zaraz wróciły mi dolegliwości 1 trymesru...
heh no troszkę się chyba zagalopowałyśmy z tą glukozą w tym temacie :-) sorkidziołchy, to chyba nie ten temat :-)

Kopnęła bym cię ale mi się nie chce nogi podnieść, więc pierwszo mnie by musiał ktoś kopnąć. A na poważnie ja też mam sprzątać i mi się nie chceDziewczyny muszę się wziąć za sprzątanie a nie mam siły się ruszyćkopnijcie mnie w d ***!