Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No tak ale jak się nie pojawi to możesz anonimowo zadzwonić do PIP i spytać się o taką sytuacje, jak to wygląda z ich strony i co musielibyście zrobić.
Jolek- kochana tak czy siak nie możecie tego tak zostawić! nie znam się na tym jak można by było to rozwiązać więc nie będę nic ściemniać ale szukajcie mądrzejszych głów i nie popuśćcie baranowi! Melia- co się stało może pomożemy !? :* tule :* Kamcia- jak pyszczek ? ;-)
Widzę, że nie tylko u mnie problemy finansowe. P. pracuje na budowie, a jak jest mróz to w ogóle nie idzie do pracy bo nic nie robią, i też na czarno niestety :-( CV i papiery już chyba wszędzie zaniósł, żeby tylko zmienić pracę ale ani widu ani słychu, żeby coś się gdzieś znalazło. Luty to w ogóle ciulowy(przepraszam za wyrażenie) miesiąc.
Nie wiem dokładnie o co chodzi ale jeżeli chodzi o prace na czarno to ciężko cokolwiek udowadniać bo ciężko znaleźć świadków, ale może faktycznie nie szukać w "środku" bo tutaj strasznie ciężko by było a kogoś z zewnątrz. Jakiegoś klienta np.
Mój Tata kiedyś pracował na czarno ale w Niemczech, komuś przeszkadzało i podkablował i koniec roboty było. Kilkunastu Polaków musiało wracać do Polski...
My też sami pniemy się w górę. Ja nie mam żadnych pieniążków. Misiek rozkręca spółkę i stronę, ale ciężko jest. Gdyby nie Tata (Mój Teść) to byśmy nie dali rady. On nam we wszystkim pomaga teraz. Czasem jest ciężko, ale wierzę, że wszystko się ułoży...