reklama

Maj 2011

reklama
Witam Kobitki:tak:
Ja od rana się krzątam po mieszkanku. Teraz chwilę odsapnę i biorę się za obiadek. U mnie dzisiaj pierś z kurczaczka, ryż i ogórek:-)
Od rana wypiłam całego kubusia, straszną ochotę na niego miałam :-)
Wojtuś od 3 dni przechodzi samego siebie takie kopniaki mi serwuje a na boku żeby się położyć to mogę pomarzyć bo od razu bombarduję żebra No chyba,że przyśnie :happy:

POZIOMKI trzymam &&&& za Ciebie i Twoje Poziomeczki!! :happy:

Niestety w takim kraju żyjemy nic nie zrobimy...

Poziomki no to nieźle z tym krążkiem wyszło, na prawdę ten nasz NFZ to tylko można do d... se wsadzić (za przeproszeniem). trzymaj sie dzielnie w tym szpitalu!!

A my tez dzisiaj mamy studniówkę!!

Misia widać Wojtuś potrzebuje dużo witaminek i mamusię na kubusia naciągnął :)

Poziomka
trzymam kciuki żeby się na tym krążku zatrzymało i nie wymyślili dodatkowo czegoś nowego :/

Jejku dziewczyny jak to czytam to mi się włos na głowie jeży. Po to się płaci składki na ubezpieczenie żeby w razie czego mieć opiekę za darmo. Ja się teraz cieszę że w UK jestem, tutaj jak tylko zaszłam w ciąże dostałam taką specjalną kartę na podstawie której wszystkie leki mam za darmo, opiekę dentystyczną też w ciąży i rok po urodzeniu, a dziecko do 16 roku życia ma wszystko bezpłatne. No ale cóż wy przynajmniej macie lepszych lekarzy a to chyba w głównym rozrachunku jest najważniejsze.
Poziomki trzymam kciuki, mam nadzieję że wzięłaś sobie wałówkę do szpitala, bo na ich porcjach nie wytrzymasz. Ja pamiętam jak była w PL szpitalu po wypadku dostałam na obiad zupę kartoflaną, tylko tych kartofli znaleźć nie potrafiłam.

reklama
Karolka nie każdy ma taką szansę i nie każdy chcę przede wszystkim wyjeżdżać....

Wypiłam Kubussia... i nadal mi się chcę a już nie ma... Trzeba będzie do sklepu iść...:-)
My chcemy z Miśkiem do kina iść dzisiaj ale nie wiemy na co...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry