reklama

Maj 2011

To jest jakas paranoja z tym krazkiem. Polityka pro rodzinna ale radz sobie sam i za wszystko plac. Jakas masakra. Nie zeby w UK bylo idealnie, bo nie tez tu wiele pozostawia do zyczenia, ale moim zdaniem kobieta w ciazy powinna byc pod szczegolna ochrona i wszystko miec zapewnione.

Poziomki trzymam za was kciuki.

reklama
Hej babeczki, powoli wracam do żywych ale kaszel mam jeszcze jak gruźlik.

Poziomki mi też groziła przyjemność fundowania i zakładania pessara, dlatego wolałam grzecznie leżeć i brać tablety. A i tak nie jest powiedziane, czy w efekcie do ciebie nie dołączę, tfu tfu :sorry2:
Polityka prorodzinna...
Pomasuj dupkę ode mnie ;-)

Wczoraj przyszedł efekt moich szaleństw na Allegro, 7 awizo :eek::laugh2:

TZ wziął do ręki sukieneczkę, oczy jak spodki i pyta: a co ona taka mała? Nie wiem co on sobie wyobraża, że ja roczniaka urodzę?

Haha dobre. Wiesz moja corcia ma 6 i pol roku i ja teraz jak patrze na te malenkie rzeczy to tez sie zastanawiam, czy one aby na pewno beda dobre?? A pewnie sie okaze, ze niektore z nich beda jeszcze za duze haha.

wiesz Hope tylko sie okazało że lutka przy bliźniakach nic nie daje więc nie mam wyjścia.

Zobaczcie sobie ubranka na 50cm i pomyslcie że moje mogą się w tym utopić:-D

Poziomki masuj tyłek bo boleć to dopiero cię jutro będzie

Ja właśnie wróciłam z zakupów i mam dość, niby tylko 2 godziny na nogach a czuję jakbym cały dzień po sklepach latała, ale bynajmniej wreszcie coś do jedzenia mam bo wczoraj lodówkę wyczyściłam do końca i dzisiaj się na resztkach obijałam.

reklama
Hope witaj kochana, martwiłam się gdzie Ty się podziałaś..uważaj na siebie i maleństwo i wracaj już do zdrówka.

Poziomki ja mam jedne bodziaki w rozmiarze 50 i dla mnie to jest ciuszek dla lalki :)

Właśnie wróciłam ze spaceru z psem miał towarzystwo do biegania dwie suczki,ale miał radochę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry