reklama

Maj 2011

reklama
Witam się
Ja miałam kiepską noc, ale pewnie się domyślacie bo raczej tak wcześnie tu nie bywam, od 2 w nocy już nie śpię. Pocieszam się że jeszcze 2 miesiące bo dłużej bym nie wytrzymała.

Witam sie i ja:-)
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi;) Juz dzisiaj zrobilam badania po 16 ide odebrac mam nadzieje ze w tym sie polapie.
Ja tez kiepska noc mialam ciezko mi sie ruszac na tym lozku a jeszcze to swedzenie:wściekła/y: Mam nadzieje ze to przez sucha skore a nie ta cala cholestoze.

witam,

styna współczuję ciężkiej nocy.Coś się działo poważnego?czy tylko te uroki stanu błogoslawionego?;) skurcze, bóle stawów itp
czy może po wczorajszym pączkowaniu?;-)

ja sypiam chyba nieprzyzwoicie dobrze, tylko o 5 wstaje na łyk wody, bo mi w gardle zasycha, mimo nawilżacza włączonego.

witam,

styna współczuję ciężkiej nocy.Coś się działo poważnego?czy tylko te uroki stanu błogoslawionego?;) skurcze, bóle stawów itp
czy może po wczorajszym pączkowaniu?;-)

ja sypiam chyba nieprzyzwoicie dobrze, tylko o 5 wstaje na łyk wody, bo mi w gardle zasycha, mimo nawilżacza włączonego.
Stan błogosławiony kto wymyślił tą nazwę. Plecy mnie bolały zgaga męczyła ani na boku się położyć ani na plecach. Gorąco za chwilę zimno, siku 3 razy, a że nie spałam to i 2 razy musiałam coś zjeść. Masakra jakaś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry