reklama

Maj 2011

cześć dziewczyny,
jestem prawie nowa :) tzn. do tej pory raczej obserwowałam niż pisałam ale chyba czas to zmienić!

Jak u Was samopoczucie?
Jolek27, ja tez jestem z Trójmiasta a raczej z okolic- Reda pozdrawia!

Witaj. Zapraszam do udzielania się
Reda to rzut beretem od Gdyni:) My się śmiejemy że Rumia Reda Wejherowo to mniejsze trójmiasto :-D

Kamcia kwestia przyzwyczajenia do Twojego pisania

reklama
jolek bo ja często pisze na leżąco.. haha
i wogóle tak szybko stukam ze nieraz zamiast a po ł automatycznie mio się robi ą , itp.. np właśnie... to mi się pisze właśńie bo nie nadążam ściągać palca z alta a już wciskam kolejna literkę... hehe
no i często gubię W bo mi się nie wciska:-p

hej dziewczyny, dzięki za miłe przyjęcie! :)
Dziewczyny mam pytanko, chodzicie na szkoły rodzenia albo na ćwiczenia dla ciężarnych? Jeśli tak to czy jesteście z nich zadowolone?

Adiaps Witamy i napisz cos wiecej;) Ktory tydzien jak sie czujesz itd;)

Ja bylam narazie na 1 zajeciach ze szkoly rodzenia i teraz beda moje 2 jutro;) I jutro juz zaczynamy cwiczenia. Kto chodzil z moich znajomych byl zadowolony ja poczekam z opinia;)

hej dziewczyny, dzięki za miłe przyjęcie! :)
Dziewczyny mam pytanko, chodzicie na szkoły rodzenia albo na ćwiczenia dla ciężarnych? Jeśli tak to czy jesteście z nich zadowolone?

adiaps moze na początek trochę Cię pokieruję:-p
cały watek MAJ 2011 jest nasz i mamy wiele różnych tematów
i o szkołach rodzenia też mamy ...
i o jedzonku , i samopoczuciu ... ;-)
i o zakupkach... :-p
i wszędzie piszą te same dziewczyny co na głównym..a na głównym piszemy raczej o codzienności ;-)
tu masz akurat szkoły rodzenia
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...itale-obawy-i-watpliwosci-za-i-przeciw-45173/

Cześć dziewczyny:)

Tydzień zaczynamy od pięknego słoneczka:)

Adiaps no właśnie napisz coś więcej o sobie:) Ja nie chodzę do szkoły rodzenia i raczej nie będę.

No tak gapa ze mnie - przepraszam :)

31 tydzień i 1 dzień życia małego Adasia :)
Czuję się dobrze, ale początek był okropny. Teraz zaczynam odczuwać kręgosłup i doskwierają mi skurcze mięśni ale poza tym zero zachcianek, odpukać zero zgagi :) To moja pierwsza ciąża więc zaczynam się stresować porodem. Mój mały okręcił się pępowiną, co przypadkiem wyszło na 4D i teraz naczytałam się sporo o komplikacjach z tym związanym i trochę się martwię ;/
Ja chodzę na szkołę rodzenia od kilku tygodni i zastanawiam się jak to wygląda u Was, bo mam wrażenie, że czegoś brakuje na moich zajęciach?!

jolek27 gdzie planujesz poród?

ok ViKamciaG już wszystko wiem i będę się tego trzymała ;)
https://www.babyboom.pl/forum/members/vikamciag-55466.html

Ostatnia edycja:
Adiaps okręcił się ale może już się odkręcił...Ja bym to poszła skontrolować na jeszcze jednym USG.
Ja będę rodzić tu w Gdyni. Nie jestem tutejsza więc nie mam rozeznania po szpitalach. Stawiam,że ty pewnie w Wejherowie ??
Widzę,że rodzimy razem :-p W temacie z naszymi ogłoszeniami i regulaminem jest jak zrobić suwaczek poczytaj i wklej sobie:)

hej dziewuszki
witam sie w ten piekny słoneczny dzionek po weekendzie nawdychałam się jodu zakupy ikeowskie zrobione choć nie do końca ale powybierane , ogolnie wypoczepta zrelaksowana i zadowolona dziś pierwsze pranie ciuszków Zuzi jutro prasowanko i do komody jupi

reklama
dziewczyny dajecie mi zadanie za zadaniem, zaraz się uporam z suwakami itd :)

Jolek27 ja też jestem nabytym narybkiem :) Mieszkam w Trójmieście od 3 lat :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry